Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Chinese Teken Varken

 

 

Het vrouwelijke Varken

U bent een vrolijke, beminnelijke persoonlijkheid met een groot plichtbesef. U zit vol levenslust en bezit een sterk gevoel voor esthetiek. U bent gesteld op mannen met een verzorgd uiterlijk en een frisse aftershave. Ook in de vrije tijd mag van u een man geen slordige of vuile kleren dragen of zijn baard een paar dagen laten staan. IJdele mannen kunt u helemaal niet uitstaan. U geeft meer de voorkeur aan het amicale type, dat natuurlijk open en eerlijk is. U zult nooit de eerste stap zetten in de liefde. U houdt van het theater of een bioscoopje pikken. Bovendien bent u een fijnproefster. U bent dol op dineren in een sfeervol eetcafé, waar u vorstelijk kunt eten en een kwaliteitswijn kan drinken. U houdt van gezellig en sfeervol ingerichte woning. U verkiest een verzorgde chaos boven een overdreven precisie. U bent in alles wat anderen doen geïnteresseerd. Mensen moeten dan wel open en eerlijk zijn, want u bent een een goede toehoorder. Bovendien interesseert u zich zowel voor levensvragen als voor de nieuwste bioscoopfilm. Cadeautjes hoeven voor u niet praktisch of duur te zijn. Het zijn juist de kleine, mooie en nutteloze dingen, die u blij maken. In de liefde bent u erg sensueel en de partner moet zichzelf volledig aan uw liefde overgeven en er moet voor gezorgd worden dat het vuur niet dooft.

 

Het mannelijke Varken

Eerlijkheid, generositeit en moed zijn enige karaktertrekken van u als het mannelijke Varken. U bent ook erg hulpvaardig en heeft een hang naar sociaal engagement. Anderzijds zorgt u er ook voor, dat u aan plezier niets te kort komt. U bent zeer genotzuchtig en houdt van de mooiste kanten van het leven, vooral van feesten. U bent een charmante, maar soms ook een schuchtere man. U ziet vrouwen graag in klassieke kleding, waarin hun vrouwelijkheid duidelijk naar voren komt. Verder vindt u een niet te zwaar make-up en een klassiek parfum perfect. In uw jonge jaren bent u verlegen. Als oudere man bent u veel zelfverzekerder. u houdt van films en gaat graag naar de bioscoop. Een goed restaurant, zodat na het filmplezier ook het lichamelijke genot aan uw trekken komt vindt u helemaal tof. U kookt erg graag omdat u van eten houdt. U waardeert openheid in anderen. U bent zelf een aantrekkelijke prater en veelzijdig geïnteresseerd. Bovendien heeft u gevoel voor humor. U kunt om zichzelf lachen en dat maakt u juist zo sympathiek. U bent een uitstekende minnaar en weet zich prima op uw partner te concentreren. Maar dan moet uw partner wel tolerant zijn ten opzichte van uw eigenaardigheden, bijvoorbeeld uw hang naar een overdadig levensstijl.

 

Zakelijke relaties tussen Varken en andere Chinese tekens. 

 

VARKEN/RAT

Tussen jullie ontstaan kleine aanvaringen. Jullie lijken te veel op elkaar. Zelfs al hebben jullie een gemeenschappelijk doel voor ogen, toch kunnen jullie elkaar dan nog de weg versperren.

 

VARKEN/BUFFEL

De autoritaire houding van de Buffel demotiveert u. Tussen jullie beiden zullen geen ernstige meningsverschillen ontstaan. In elk geval zijn jullie allebei ambitieus en vlijtig. Als zakelijke partners zijn jullie succesvol.

 

VARKEN/TIJGER

U als goedmoedige Varken en de vurige Tijger vormen samen geen succesvolle en zekere combinatie. De temperamentvolle Tijger brengt te weinig begrip op voor u als rustige en goedaardige Varken. Daardoor is de basis voor succes te klein.

 

VARKEN/KONIJN 

U brengt het Konijn geluk. Jullie zijn beide erg vredelievend. U geeft het gevoelige Konijn de zekerheid die hij/zij nodig heeft voor uw creativiteit. Omdat u ook in financiële zaken erg handig bent, kan het Konijn zorgeloos zijn/haar werk doen. Als het nodig is, hebben jullie gemeenschappelijke interesses. Eensgezind weten jullie het zakenleven in zijn facetten te overwinnen.

 

VARKEN/DRAAK

In deze combinatie heerst een acceptabel klimaat. U bewondert de sterke Draak, die in het leven zo goed zijn/haar weg weet te vinden. Er ontstaan nauwelijks meningsverschillen of een strijd om de macht. Beiden genieten van de mooie dingen van het leven. Als het nodig is, kunnen jullie hard werken voor een gemeenschappelijk doel.

 

VARKEN/SLANG

Tussen jullie bestaan doorlopend conflicten. Jullie voelen elkaar totaal niet aan. Ook hebben jullie niet de intentie om met elkaar te praten. Jullie mogen elkaar gewoon niet.

 

VARKEN/PAARD

Tussen jullie bestaat geen duidelijke attractie. Er komen weliswaar een aantal gemeenschappelijke interesses voor, maar anderzijds kunnen jullie toch niet zo goed met elkaar opschieten. Maar het komt ook niet tot serieuze conflicten. Dit is geen basis voor een succesvolle zakenrelatie.

 

VARKEN/GEIT

Een goede samenwerking, doordat de een de ander ondersteunt. De fijnzinnige Geit en u als meelevende Varken voelen elkaar prima aan. Tussen jullie is een goede zakelijke samenwerking mogelijk.

 

VARKEN/AAP

Jullie hebben verschillende interesses en kunnen niet goed met elkaar opschieten. Het is een hoogst problematische relatie. Maar zakelijk gezien kunnen jullie toch nog behoorlijk succesvol samenwerken.

 

VARKEN/HAAN

Gemeenschappelijke interesses kunnen niet uitgesloten worden. Hoewel jullie weinig begrip voor elkaar kunnen opbrengen, zijn jullie toch allebei in staat om succesvol met elkaar samen te werken.

 

VARKEN/HOND

Dit is een ideale combinatie. Het komt nauwelijks tot meningsverschillen of tot een machtsstrijd. Zakelijk gezien zijn jullie erg succesvol.

 

VARKEN/VARKEN

Doordat jullie dezelfde eigenschappen bezitten, zou een machtsstrijd of een conflict kunnen ontstaan. Maar omdat jullie elkaar wederzijds vertrouwen, werken jullie allebei aan een oplossing voor de conflicten. Dit is een goede basis voor zakelijke samenwerking.

 

Liefdesrelaties tussen Varken en andere Chinese tekens.

 

VARKEN+RAT

U bent goedmoedig, vreedzaam en houdt van feesten. De Rat is ambitieus, daadkrachtig en erg zuinig, maar ook zeer gezellig.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u graag een feestje bouwt en daarvoor gasten uitnodigt, terwijl de Rat vanwege de hoge kosten niet altijd bereid is om mee te feesten.

Jullie begrijpen elkaar maar mondjesmaat en hebben vaak ruzie. Daarom zal deze relatie niet van lange duur zijn.

 

VARKEN+BUFFEL

U bent toeschietelijk, zeer gezellig, genotzuchtig en begripsvol. De Buffel is vatbaar voor constante zekerheid en hard werken en heeft een grote zelfdiscipline.

De harmonie tussen beiden zit hem hierin, dat u hard werkt, maar het vermaak ook belangrijke plaats in uw leven geeft. En de buffel vind tevredenheid in haar/zijn werk en kan daarmee ook aan de luxueuze behoeften van u voldoen.

Tussen jullie zijn de tegenstellingen niet zo groot. Als jullie enig begrip voor elkaar kunnen opbrengen, zou er een harmonieuze relatie kunnen ontstaan.

 

VARKEN+TIJGER

U bent te aardig om op den duur tegen het grillige humeur van de Tijger opgewassen te zijn. De Tijger is gedreven, gevoelig en barst nog al eens in woede uit, als ze/hij niet genoeg aandacht weet te trekken.

Het verschil tussen deze twee is, dat u door uw medelijdende karakter de grillen van de Tijger slecht aankan en de Tijger zich nooit aanpast aan de wensen van u.

Jullie begrijpen elkaar nauwelijks. Dit is een moeilijke relatie, die doorgaans mislukt.

 

VARKEN+KONIJN

U wilt het vriendelijke en zachtaardige Konijn met liefde en luxe verwennen. Het Konijn is gelukkig met uw liefde en generositeit, maar het konijn wil af en toe met rust gelaten worden.

De harmonie tussen beiden ligt daarin, dat u onzelfzuchtig bent, niet meer verlangt dan het Konijn u wilt bieden en haar/zijn wens om van tijd tot tijd alleen gelaten te worden accepteert. Het Konijn laat zich graag door u verwennen en fleurt door uw levenslust helemaal op.

Omdat beide partners bereid zijn om de eigenaardigheden van de ander te accepteren, zal dit een buitengewoon gelukkige relatie zijn.

 

VARKEN+DRAAK

Beiden zijn ijverig en onstuimig, maar ieder op zijn eigen manier. U probeert van de sterke Draak erkenning te krijgen voor uw prestaties. De Draak is onvermoeibaar en sterk en spoort u aan tot steeds grotere prestaties.

De harmonie tussen deze twee zit hem hierin, dat u zich graag aanpast aan de wensen van de Draak en zich onvermoeibaar inspant om maar succes te behalen. De Draak reageert vervolgens met grote trots op uw successen.

Dit kan alleen een goede relatie worden, als beide partners niet dezelfde fout begaan, namelijk zich enthousiast en losbandig te laten meeslepen door de geneugten van het leven.

 

VARKEN+SLANG

U bent goedmoedig en genotzuchtig, maar u walgt van het gesloten en kille karakter van de Slang. De Slang is eerlijk, ambitieus en diepzinnig, maar kan de gewone en bescheiden aard van u niet verdragen.

Het verschil tussen deze twee ligt hierin, dat u de mening is toegedaan, dat de Slang te complex en gesloten is. En de Slang keurt uw open en onbekommerde levenshouding niet goed.

De tegenstellingen tussen beiden zijn te groot. Jullie kunnen niet met elkaar opschieten, omdat geen van beiden bereid is om de positieve kanten van de ander te waarderen.

 

VARKEN+PAARD

Hoewel beiden erg verschillend zijn, hebben jullie dezelfde eigenschappen. Allebei zijn jullie gezellig en extravert en willen met volle teugen van het leven genieten.

Alleen als jullie allebei bereid zijn om compromissen te sluiten, kunnen jullie een bevredigende relatie aangaan. Het is geen eenvoudige combinatie.

 

VARKEN+GEIT

U bent goedmoedig en attent en wil zorgen voor welzijn en zekerheid. De Geit is zachtaardig, meelevend en wil u verwennen en bemoederen.

De harmonie tussen deze twee zit hem daarin, dat u wilt werken voor haar/zijn welzijn en haar/zijn alleenrecht op uw sympathie interpreteert als ware liefde. De Geit zorgt ondertussen voor een gezellig huis en doet daarvoor erg haar/zijn best, omdat de Geit voelt dat u van haar/hem houdt en haar/zijn werk waardeert.

Dit is een zeer goede relatie, omdat jullie goed met elkaar kunnen opschieten en wederzijds van elkaar houden.

 

VARKEN+AAP

U bent direct en accuraat en heeft veel te stellen met de geraffineerde, maar charmante Aap. De Aap is humoristisch en handig, maar soms even loslippig als dwaas.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u de complexiteit van de Aap niet altijd kan begrijpen, terwijl de Aap u te slap en niet vindingrijk genoeg vindt.

Zelfs als jullie allebei meer aandacht zouden besteden aan de positieve eigenschappen van de ander, zouden jullie elkaar nog nauwelijks kunnen aanvullen. Jullie zijn allebei erg doelgericht. De Aap begint wel met veel dingen, maar heeft geen uithoudingsvermogen. U moet dan inspringen om het werk af te maken. Op den duur slaat de liefde om in haat!

 

VARKEN+HAAN

U bent eerlijk, attent, maar ook gedreven en zinnelijk. De Haan is analytisch, beschaafd en tot kritisch denken in staat.

De harmonie tussen beiden zit hierin, dat u de levendige en kritische aard van de Haan goed gebruiken kunt. En de Haan is erg ontvankelijk voor uw diplomatie en betrouwbaarheid.

Hoewel jullie soms een meningsverschil hebben, beschikken jullie ook over de mogelijkheid om snel het geschil te regelen. Geen van beiden is echt gevoelig voor de kritiek van de ander. Deze relatie zou een lang leven beschoren kunnen zijn.

 

VARKEN+HOND

U bent zeer tolerant en ruimdenkend accepteert de eigenaardigheden van de Hond. De Hond is agressief en zeer direct, niet zo gedreven, maar ze/hij heeft wel een plichtbesef.

Het verschil tussen deze twee is, dat u gesteld bent op haar/zijn trouw en eerlijke karakter en in haar/hem een hartsvriend/in ziet, die uw vertrouwen verdient. De Hond zegt u onverbloemd haar/zijn mening, als u te veel aan uw pleziertjes denkt en uw plichten uit het oog verliest.

Ondanks jullie verschillende levensopvattingen is dit een goede relatie.

 

VARKEN+VARKEN

Jullie zijn sterk, moedig en bescheiden, bovendien genereus en hulpvaardig, maar ook dol op een pleziertje en erg sensueel.

Omdat beide partners dezelfde eigenschappen bezitten, zou het gevaar kunnen bestaan, dat jullie met volle teugen van het leven gaan genieten. Daardoor zou het tot uitspattingen kunnen komen. Als echter één van de partners in staat is om tijdig aan de noodrem te trekken, zou het een duurzame relatie kunnen worden.

Terug naar Uw Chinese Teken

Terug naar homepage

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld