Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Keltische Boomteken

 

Keltische Astrologie

 

[demon torch][demon torch]

 

Wij kennen allemaal de traditionele westerse zodiak met de westerse tekens zoals Ram, Stier, Boogschutter, etc. Er zijn echter nog vele andere systemen op astrologisch gebied, zoals bijvoorbeeld de Chinese astrologie waar ik ook een pagina aan heb besteed. Een minder bekende soort astrologie is de Keltische astrologie. Deze is net als bij de Chinese horoscoop gebaseerd op stand van de maan in plaats van de zon, zoals bij de westerse astrologie. 

[fire bowl]

De Keltische Zodiak is gebaseerd op de maanscyclus waarin het jaar wordt onderverdeeld in dertien maan maanden, die elk aan een boom zijn toegewezen en op vijf nachten waarvan de eerste overeenkwam met de eerste dag van het jaar en de andere vier met de winterzonnewende, zomerzonnewende, de lentenachtzegening en de herfstnachtevening. Wilt u weten welke boom u bent? Kijk dan op het linkerkolom naar uw geboortedatum. Daarnaast leest u uw karaktereigenschappen volgens de Kelten. 

 

{divider1x1.gif}

 

Eik

21 maart

Eik 

(Dapper)

Robuuste natuur, veel lef, sterk,

onafhankelijk, gevoelig,

houdt niet van verandering, met

beide benen op de grond houdend,

erg actief

  

Hazelaar

22 - 31 maart

24 september - 

3 oktober

Hazelaar

  (Buitengewoon) 

Charmant, niet veeleisend, heel begripvol, weet indruk te maken, actieve vechter voor het goede doel, populair, humeurig, eerlijk en een tolerante partner, gevoel voor rechtvaardigheid.

 

Lijsterbes 

1 tot 10 april 

4 -13 oktober

Lijsterbes

(Gevoeligheid)

Zeer charmant, vrolijk, gul zonder ego´sme, houdt van aandacht, levensgenieter, onrustig, zelfs complicaties, is zowel afhankelijk als onafhankelijk, goede smaak, artistiek, hartstochtelijk, emotioneel, goede gezelschap, onvergeeflijk.

Esdoorn

11 - 20 april

14 - 22 oktober

Esdoorn

  (Onafhankelijke Geest)

Geen gewoon mens, veel verbeeldingskracht en origineel, verlegen en gereserveerd, ambitieus, trots, zelfvertrouwend, heeft altijd honger naar nieuwe ervaringen, soms nerveus, heeft vele complexen, goed geheugen, leert gemakkelijk, gecompliceerde liefdesleven, wil indruk maken.

Walnoot

21 - 30 april

23 oktober -

2 november

Walnoot

(Passie)

Vreemd en vol contrasten, vaak ego´stisch, agressief, edel, breed horizon, onverwachte reacties, spontaan, grenzeloze ambitie, niet flexibel, moeilijk en ongewone partner, niet altijd populair, maar wel vaak bewonderd, ingenieuze strateeg, erg jaloers en hartstochtelijk, geen compromis.

 

 

Populier

4 - 8 februari

1 - 14 mei

5 -13 augustus

Populier

(Onzekerheid)

Ziet er mooi uit, niet erg zelfverzekerd, alleen moedig wanneer het nodig is, heeft goede wil en plezierige omgeving nodig, heel kieskeurig, vaak eenzaam, artistieke aanleg, kan goed organiseren, neigt naar filosoferen, betrouwbaar op elk vlak, neemt relaties serieus.

Taxus

3 -11 november

Taxus

(Hartstochtelijk)

Mooie verschijning, jaloers, strijdlustig, gaat door tot het bittere einde, hartstochtelijke minnaar, doordringend, geheimzinnig, harde werker, houdt niet van opvallen, is dol op klasse, moeilijke persoonlijkheid, maar wel eerlijk.

Kastanje

15 - 24 mei

12 - 21

november

Kastanje

(Eerlijkheid)

Van ongewone schoonheid, wil niet graag indruk maken, goed ontwikkelde gevoel voor rechtvaardigheid, ge´nteresseerd, een geboren diplomaat, maar is gemakkelijk ge´rriteerd en gevoelig in het zakenleven, vaak door een gebrek aan zelfvertrouwen, komt soms superieur over, voelt zich vaak onbegrepen, heeft maar zelden liefde, kan moeilijk de ware partner vinden.

Es

25 mei - 3 juni

22 november - 1 december

Es

(Ambitie)

Ongewoon aantrekkelijk, impulsief, dominant, houdt niet van kritiek, ambitieus, intelligent, getalenteerd, speelt met het lot, kan ego´stisch, heel betrouwbaar en zorgelijk, betrouwbare en preutse minnaar/minnares, soms gaat het denken boven het hart, maar neemt relaties heel serieus.

Haagbeuk

4 - 13 juni

2 december -

11 december

Haagbeuk

(Goede Smaak)

Koele schoonheid, vindt het belangrijk er goed en gezond uit te zien, goed smaak, is niet ego´stisch, maakt het leven zo gemakkelijk mogelijk, leidt een redelijke en gedisciplineerde leven, wil graag een aardige en een emotionele partner, droomt van ongewone minnaars, is zelden gelukkig met zijn/haar gevoelens, wantrouwt de meeste mensen, besluiteloos, heel consciŰntieus.

Vijgenboom

14 - 23 juni

12 - 21 december

Vijgenboom

(Gevoelig)

Heel sterk, een beetje een eigen wil, onafhankelijk, kan niet tegen tegenspraak of argumenten, levensgenieter, houdt van familie, kinderen en dieren, een beetje een sociale vlinder, goed gevoel voor humor, houdt van lanterfanten en luiheid, heeft een praktische aanleg en is intelligent.

Berk

24 juni

Berk

(Inspiratie)

Aantrekkelijk, elegant, vriendelijk, onpretentieus, bescheiden, walgt van vulgariteit, houdt van de natuur en kalmte, niet erg hartstochtelijk, veel verbeeldingskracht, beetje ambitie, creŰert een kalme en tevreden atmosfeer.

Beuk

22 december

 

Beuk

(Creatief)

Heeft een goede smaak, bezorgd over het uiterlijk, materialistisch, het leven en het werk is goed georganiseerd, zuinig, goede leider, neemt geen onnodige risico's, redelijk, wil een geweldige leefwijze, druk bezig met een gezonde levensstijl.

Appelboom

25 juni - 4 juli 

23 december -

1 januari

Appelboom

(Liefde)

Veel charme, appeal en aantrekkingskracht, plezierige uitstraling, flirtend, avontuurlijk, gevoelig, altijd verliefd, wil liefhebben en bemind worden, betrouwbare en tedere partner, heel gul, wetenschappelijke talenten, leeft vandaag, een zorgeloze filosoof met verbeeldingskracht. 

Spar

2 - 11 januari

5 - 14 juli

Spar

(Mysterieus)

Buitengewone smaak, waardigheid, gesoigneerd, houdt van mooie dingen, humeurig, koppig, neigt naar ego´sme, maar geeft om de naaste medemens, vrij bescheiden, heel ambitieus, getalenteerd, industrieel, ontevreden minnaar/minnares, veel vrienden, veel vijanden, heel betrouwbaar.

Iep

12 - 24 januari

15 - 25 juli

Iep

(Edelmoedig)

Plezierige verschijning, smaakvol gekleed, bescheiden eisen, vergeeft niet snel fouten, vrolijk, houdt van leiden maar niet van gehoorzamen, eerlijke en betrouwbare partner, neemt van beslissingen voor anderen, edelmoedig, gul, goed gevoel voor humor, praktisch.

Cipres

25 januari -

3 februari 

26 juli - 

4 augustus

Cipres

(Betrouwbaarheid)

Sterk, gespierd, past zich makkelijk aan, neemt wat het leven heeft te bieden, tevreden, optimistisch, creŰert makkelijk geld en kennis, haat eenzaamheid, hartstochtelijke en onverzadigbare minnaar/minnares, betrouwbaar, snel boos, pedant, en zorgeloos.

Ceder

9 - 18 februari

14 - 23

augustus

Ceder

(Vertrouwen)

Van zeldzame schoonheid, weet zich aan te passen, houdt van luxe, goede gezondheid, niet verlegen, kijkt op anderen neer, zelfvertrouwend, vastberaden, ongeduldig, wil anderen imponeren, veel talenten, industrieel, gezonde optimisme, wacht op de ware liefde, kan snel beslissingen maken.

  

Den

19 - 29 februari

24 augustus -

2 september

Den

(Bijzonder)

Houdt van meegaande mensen, erg robuust, weet het leven comfortabel te maken, heel actief, natuurlijk, goed gezelschap, maar zelden vriendelijk, wordt gemakkelijk verliefd, maar de passie is snel voorbij, geeft makkelijk op, veel teleurstellingen door te hoge idealen, betrouwbaar, praktisch.

Wilg

1 - 10 maart

3 - 12

september

Wilg

(Melancholisch)

Mooi maar een melancholische verschijning, aantrekkelijk, houdt van mooie en smaakvolle dingen, houdt van reizen, een dromer, rusteloos, eerlijk, makkelijk be´nvloedbaar maar moeilijk om mee te leven, dominant, goede intu´tie, heeft veel liefdesleed maar vindt soms een steunende partner.

Linde

11 - 20 maart

13 - 22 september

Linde

(Twijfel)

Haat ruzie, stress en slavenarbeid, haat luiheid en lanterfanten, zacht, maakt offers voor vrienden, vele talenten maar niet ambitieus genoeg ze waar te maken, vaak huilerig en klagerig, erg jaloers maar loyaal.

Olijfboom

23 september

Olijfboom

(Wijsheid)

Houdt van de zon, warmte en aardige gevoelens, redelijk, gebalanceerd, vermijdt agressie en geweld, tolerant, vrolijk, kalm, goed ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid, gevoelig, niet jaloers, houdt van lezen, houdt van het gezelschap van gesoigneerde mensen.

naar boven

[log fire]

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright ę 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright ę 2000-2016 Louisa's Astrologyworld