Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Afrikaanse Teken

Ontdek de symboliek van een oeroude cultuur. De West Afrikaanse Astrologie is gebaseerd op de sterren en de voorspelling. Het is oorspronkelijk ontstaan door een ritueel waarbij men botten gooide en daaruit een voorspelling trok. Daarna is men serieuzer ingegaan op de tijd en de symboliek die bij elke periode hoorde. 

 

 

Klik op uw geboortedatum hieronder en u leert alles over de eigenschappen van uw Afrikaanse geboorteteken.       

 

De Oogst en de Graanschuur
(4 december - 3 januari)


Het beeld dat met dit teken wordt geassocieerd vertegenwoordigt hoge hutjes van geplette aarde, zwaar beladen van top tot teen. Dit symbool van overvloed brengt een dynamiek teweeg die de geest van het grootse produceert. De Oogst in de Graanschuur geeft veel blijheid! Uw vermogen om aandacht te trekken en toch eenzaam te zijn is echt benijdenswaardig, maar uw gelukkige voorbestemming dat uw leven be´nvloed is zeer verleidelijk. U denkt dat u gezegend bent door het noodlot. Maar u neemt het risico een verdoofd leven te leiden door u toe te geven aan verwende omstandigheden zonder een doel voor ogen te hebben. En wanneer u verliefd bent, is een waarschuwing zeker op zijn plaats. Niets is meer ijdel dan te geloven dat u op aarde bent gekomen, omdat anderen u zo lief hebben. Leer uw sereniteit en eerlijkheid te ontwikkelen. Deze eigenschappen ontkent u nogal. Om u voor te bereiden op succes is het belangrijk meer op uw intu´tie te vertrouwen.

naar boven


                                  


De Apebroodboom
(4 januari - 3 februari)

In overeenstemming met het plaatje van deze boom, genieten degenen die geboren zijn onder het teken de Apebroodboom van zijn eerlijkheid, zijn vrijheid en zijn bedachtzame karakter. Een realistische en humaan gevoel voor zaken gecombineerd met een vasthoudendheid en een geweldige opportunisme. U bezit een instinctieve en zekere karakter waardoor u een volhouder bent en succes kunt bereiken. U staat achter uw eigen solide en krachtige natuur en geeft niet toe aan uw grote zwakheid snel be´nvloed te worden, vooral op moeilijke momenten wanneer u onder druk staat. U heeft de goede smaak uzelf niet te serieus te nemen, maar u vindt het wel moeilijk om autoritair te blijven. Overbezorgdheid verbindt zich aan uw geest en staat als een nutteloze object uw goed ontwikkelde leven in de weg. Laat de dingen op zijn beloop, zodat u uw gelimiteerde leven kunt verbreden door alleen uw innerlijke zelf te transformeren.

naar boven


                                 

                              

De Weelde van Amber en Zilver
(4 februari - 5 maart)


In donkere kantoren waar geheimzinnige deals worden afgesloten op afgelegen plekken en waar goederen worden verhandeld en fortuinen worden verspild, waar amber en zilver van hand tot hand gaan. Zilver en amber worden makkelijk verplaatst om een jonge bruid te versieren. Van deze dubbele lot, zijn degenen die geboren zijn onder het teken Weelde van Amber en Zilver erg actief en nerveus. U heeft het grootste respect voor alles wat origineel en uitdagend is, waardoor er veelvuldige verliezen zullen ontstaan, omdat u door overhaaste aankopen vergeet dat er ook andere dingen die noodzakelijk zijn moeten worden aangeschaft. U kunt zekerheid en snelle verleidingen makkelijk weigeren, omdat u sterk bent en dit als een teken ziet van innerlijke vrijheid. U blijft emotioneel opgewonden, meer om het feit om verleid te worden dan zelf te verleiden. In deze duizelige en drukke wereld zijn haast en activiteit meesters geworden. Daarom is het belangrijk om jezelf te blijven. Anders is het leven opwindend maar leeg en het vuur van intelligentie wordt gauw verdoofd. Hoe dan ook, uw grote intellect kan grote hulp bieden op het gebied van liefde en zaken. U kunt een goede counselor worden.

naar boven

                                  

De Familie
(6 maart - 4 april)


Geboren onder dit teken heeft u geen tijd om ego´stisch te zijn. U bent warm, maar gereserveerd, vaak een goede verzorger voor anderen. Er wordt gezegd dat delen met anderen succes brengt. Dit soort wensen om succes te krijgen hangt af van een combinatie van sterkte en realiteitszin. U zult vaker om raad worden gevraagd dan anderen. Toch moet u onthouden dat wanneer uw advies wordt gevraagd het belangrijk is dat u duidelijk bent en anderen uw ideeŰn kunnen delen. Geheime afspraken, onbelangrijke schema's en excuses zullen u niet beschermen. Weet dat u voorbestemd bent om ÚÚn grote uitdaging aan te gaan in een gemeenschap. Als u een eenling bent moet u snel uw wantrouwen proberen te overwinnen, dan zult u echt succes kunnen oogsten.

naar boven

                                    

 

Kleine Dienstverlening aan de Buurt
(5 april - 4 mei)


Twee symbolen van kracht profiteren op de basis van twee contrasterende tekens. Kleine Dienstverlening aan de Buurt wordt makkelijk begrepen: de kracht van de groep die belangrijk is voor iedereen, is de onontbeerlijke basis voor tegenstanders die niet gerelateerd zijn. Jong, vrouwelijk en mannelijk, het magische en het saaie. U leert een capaciteit te oefenen voor interactie en organisatie, de sleutels voor het hedendaagse leven. Wanneer u zich verbijsterd voelt, niettemin aangemoedigd door wijze en oninteressante dingen, dan zult u op moeten treden, beslissingen moeten nemen en de dingen doen zonder twijfel, ook al bent u omringd door moeilijkheden. Gedurende deze kritieke periode is nostalgie niet een delicate aangelegenheid, maar een excuus om af te remmen en niks te doen. Uw zachtaardigheid maakt u populair, maar het kan u soms tegenwerken. U zult echt uw kansen kunnen vergroten door uw behoefte aan liefde iets te verkleinen. Hierdoor worden teleurstellingen voorkomen en waardering aan u getoond. U zult door uw goedheid te delen vele belangrijke vriendschappen kunnen creŰren.

naar boven

                                      

 

De Markt
(5 mei - 4 juni)


De tweevoudigheid van dit figuur geeft aan dat degenen die geboren zijn onder dit teken kalm zijn en succesvol, bruut gekruist door moeilijkheden en gevaar. Soms heeft u de neiging uzelf weg te cijferen en uw eigen sterke karakter te vergeten als u een relatie aangaat, die toch al geen toekomst biedt. U bent een optimist, maar heeft soms de neiging over te gaan op plotselinge angsten, bang dat u door uw geliefde in de steek wordt gelaten die zoveel zekerheid en comfort bood. U kunt uw gevaren overdrijven en een soort onbaatzuchtigheid ontwikkelen, waarbij u alleen nog  kleine prestaties levert. Weet uw somberheid te overwinnen en dramatiseer het niet. Juist uw kalmte is uw beste eigenschap. Hierdoor kunt u rustig alles op een rijtje zetten. Niets kan u lang van uw apropos houden, omdat u onbewust nooit te ver afdwaalt  van uw eerlijke welwillendheid.

naar boven


                                   

De Voorouder
(5 juni - 4 juli)


Geboren onder het teken van de Voorouder vindt u het moeilijk mee te gaan in de vreugde of verdriet van anderen en daarom neemt u vaak een deprimerende houding aan. Eentje moet toch eerlijk zijn, is de slogan van dit teken. U bent de kampioen van goede initiatieven en grote projecten. Het is uw domein om te regeren en te leiden. Moeilijkheden en tegenstanders kunnen u in eerste instantie uzelf tegenhouden. Maar dankzij uw zelfkennis weet u en herkent u dat teleurstellingen meestal door uzelf zijn veroorzaakt. Het uur van de waarheid is aangebroken wanneer u er achter komt dat u ego´stisch kunt zijn dat zelfs leidt tot desinteresse. Pas op uzelf niet te verliezen in utopische schema's. Door uzelf los te maken van uw eigenschap om anderen te imponeren, zult u eerder uw dromen kunnen waarmaken.

naar boven


                                  

De Rechter
(5 juli - 4 augustus)


U zult heel vroeg in uw leven de mogelijkheid ontdekken om beslissingen te moeten nemen. Een ijzeren wil brengt u naar onbaatzuchtige activiteiten en maakt het onnodig voor u om op te scheppen wanneer u anderen helpt uit hun problemen. U bent een harde strijder zonder illusies, die anderen aantrekt door hun standpunten, hun vrienden en hun vijanden ook te respecteren. U wekt enthousiasme op van herboren energie. Door uw grote wijsheid, dankzij de vele vruchtbare acties die u heeft ondernomen, geniet u ook van uw eigen geheime wereld van overpeinzing en verbeelding, alhoewel niet voor lang. U heeft eenzaamheid en spiritualiteit nodig om uw invloed te kunnen behouden.

naar boven                                

 

De Colanoot
(5 augustus - 3 september)


Geboren onder dit teken bent u energiek maar ook instabiel. In de psychologie van dit teken, ontmoet de eerlijkheid van de jeugd de terughoudendheid van de wijsheid die opbloeit wanneer het succes begint te vervagen. Hoe dan ook, u als koortsachtige teken wil niet in een sleur leven. U verlangt naar volledige controle nadat u er bent achter gekomen dat u uzelf in een wespennest heeft gewerkt. Het is goed voor u om soms trucs en omwegen te gebruiken. Uw sterke neiging tot uitdagen kan leiden tot beperkingen die worden veroorzaakt door schuldgevoelens. Alhoewel u bent gezegend met een soort helderziendheid, kunt u heilzame veranderingen aanbrengen zonder veel problemen. Het is wel belangrijk uzelf niet te verleiden te veel te willen veranderen puur voor het belang van de verandering.

naar boven

                                       

De Reiziger
(4 september - 3 oktober)


Het karakter van degenen geboren onder het teken de Reiziger bestaat uit een geweldige mix van onbalans, onevenwichtigheid en duurzaamheid, omdat twee krachten vertegenwoordigt zijn in de borst van dit geomantische figuur. De Reiziger heeft tweevoudige bestemmingen. Let op de koers die u tegenkwam, zowel treurig als hoopvol. Bij de aankomst van een nieuwe plaats zult u zowel angst als bewondering leren kennen. Wat betekent het als u naar West Afrika toe gaat. Het betekent dat u twee werelden leert kennen: de gewone wegen en de onbegaanbare wegen, de mysteries van onze voorouders, een andere cultuur, safari's met de gevaarlijke, maar mooie dieren. U zult het bewonderen, maar ook angst ondervinden. U bent meer dan een zwerver. De Reiziger is een kosmische boodschapper en vaak onder het gezelschap van dichters en intellectuelen. U hebt een complexe natuur die vaak verkeerd wordt begrepen door be´nvloedbare en hoogstaande vrienden. Gevoeliger dan u eigenlijk wilt zijn, wordt u overvallen door een gevoel van kwelling. U moet vertrouwen op uw eigen intu´tie en doorgaan zonder illusies. U moet zich verzoenen met uw buitenlandse reizen en uw innerlijke reis.

naar boven

                               

De Afstand
(4 oktober - 3 november)


Kracht is het hart van degenen die geboren zijn onder dit teken, maar hieronder bevindt zich vooral de kracht van ongeduld. Dit veroorzaakt een moment van instabiliteit,  waardoor u neigt naar een zwak en een zwervende bestaan, onderbroken door uitbarstingen van creativiteit. U hebt de neiging om op uw blinde instinct af te gaan, passief te leven en heen en weer te worden geslingerd door omstandigheden. Impulsief en niet wetend wat u eigenlijk wilt beslissen, wordt u niet de baas over uw eigen leven en u wilt zo graag ontsnappen aan de alledaagse sleur. Grote vlagen van depressie botst met uw na´eve enthousiasme. U behoort tot de dromers, chaoten en dichters. En u kunt groot succes ontwikkelen als u uw overbezorgdheid leert te overwinnen.

naar boven


                            

Het Kind van het Woord
(4 november - 3 december)


U reflecteert een vitale, sterke en gulle natuur dat geconfronteerd wordt met goede wil en toewijding in uw omgeving. U kunt veel profijt hebben, doordat u de capaciteit bezit de gulheid en aandacht van anderen aan te trekken. Maar kijk uit voor de slechte kant van trots. Te veel arrogantie trekt ongeluk aan. Uw enthousiasme moet niet ego´stisch zijn, maar een frisse en stimulerende aard hebben. U bereikt dan meer uw doel. U bent niet geneigd om depressief te zijn, u bent zelfs iemand die een goede tijd tegemoet wilt gaan en van al het serene en comfortabele wilt genieten. U laat zich leiden door uw wijsheid die u verbindt met de juiste waarde van uw innerlijke vrede.

naar boven

 

 

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright ę 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright ę 2000-2016 Louisa's Astrologyworld