Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Chinese Teken Tijger

 

 

De vrouwelijke Tijger

U bent een impulsieve persoonlijkheid met een abnormaal onafhankelijk karakter. U bent erg geŽmancipeerd, met een gevoel voor grote bijeenkomsten. U laat zich niet zo gemakkelijk vangen, maar gaat liever zelf op mannenjacht, als u tenminste nog vrij bent. Om de fascinerende en enthousiaste Tijgervrouw te leren kennen, kan men verschillende wegen bewandelen. Men kan u als sportief aangelegde vrouw in de winter vinden op besneeuwde skipistes, waar ze zwierig naar beneden komt suizen. Of u speelt tennis en bent lid van de tennisvereniging. Men kan u echter ook vinden op een tentoonstelling van Van Gogh of op een excursie in de Verenigde Staten, maar ook op zaterdagavond in de disco of op zondagmorgen op de vlooienmarkt. U houdt onder andere van vreemde culturen. U heeft een grote interesse in bezienswaardigheden en bekijkt graag naar de natuurverschijnselen en interessante gebouwen om er vervolgens over na te praten. U schittert graag 's avonds in de bar van het hotel. Dat bevalt u zeker, want u staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Deze avond moet gezellig en onvergetelijk zijn voor de u. Niemand kan illusies maken over deze u. U laat  zich niet verleiden. U verleidt de ander! U besluit alleen tam te worden, wanneer u voor iemand valt. U houdt van spraakzame types. Ook houdt u van politieke onderwerpen. U wilt een partner die uw vrijheid respecteert. In ruil daarvoor zal u de partner met veel en hartstochtelijke liefde belonen.

 

De mannelijke Tijger

U bent zeer impulsief, enthousiast en daar te vinden, waar actie plaatsvindt. Men vindt u op een demonstratie, een exclusieve tentoonstelling of tijdens een wereldreis. U bent niet alleen een grote romanticus, maar ook een behulpzaam mens. Men moet u uitdagen en uw gedrevenheid opwekken, zodat al uw zinnen op scherp komen te staan. Een vrouw moet een elegante jurk dragen met een betoverend decolletť. U bent door de schoonheid van een vrouw net zo geobsedeerd als door haar hulpeloosheid. Omdat u van afwisseling in uw leven houdt,  zal het ongetwijfeld zo zijn, dat u de volgende stappen zelf zet. U bent erg nieuwsgierig. Maar u wilt zelf bewondering opwekken en daarom zal u al snel het gesprek naar uzelf toetrekken en iemand vermaken met een aantal anekdotes uit uw leven. U bent als temperamentvolle, romantische Tijgerman zeer sentimenteel en bent bereid om van iemand te houden en te verwennen. Maar u moet wel steeds geprovoceerd worden wil men liefdeshet vuur hoog houden. Want zodra zich routine in de relaties dreigt te nestelen, dan verliest u de interesse in de zaak en gaat u op zoek naar een nieuwe vrouw, die u verwennen kan.

Zakelijke relaties tussen Tijger en andere Chinese tekens

 

TIJGER/RAT

Hoewel u goed met elkaar kunt opschieten, hebben jullie toch maar weinig gemeenschappelijke interesses. Als jullie allebei de mening van de ander zouden tolereren, kan er een goede zakelijke relatie ontstaan.

 

TIJGER/BUFFEL

Conflicten en misverstanden zullen tussen jullie niet uitblijven. Beiden zijn sterke persoonlijkheden, maar wie maakt zich ondergeschikt aan de ander? Dit is geen ideale combinatie.

 

TIJGER/TIJGER

Jullie lijken te veel op elkaar. Allebei willen jullie domineren. Als jullie een gemeenschappelijk doel voor ogen hebben, kunnen jullie toch wel ideale partners zijn.

 

TIJGER/KONIJN 

Deze twee tolereren elkaar onderling. Konijnen bewonderen u. Omgekeerd zal u het Konijn willen beschermen. Zoals bekend trekken tegenpolen elkaar aan. Het is een solide, maar in elk geval niet helemaal onproblematische combinatie.

 

TIJGER/DRAAK

U als trotse Tijger heeft respect voor de sterke Draak. Er kan een enkel conflict of een machtsstrijd ontstaan. Maar deze kunnen bijgelegd worden. Er kan een goede relatie tot stand komen.

 

TIJGER/SLANG

De Slang voelt zich beter dan u. Jullie vinden elkaar niet aardig. Dat kan leiden tot grotere onenigheid. Een extreem slechte combinatie die zakelijk gezien niet wordt aanbevolen.

 

TIJGER/PAARD 

Samen kunnen jullie een succesvol team vormen. Jullie zijn allebei even dynamisch en moedig. Een veelbelovende combinatie.

 

TIJGER/GEIT

Geiten zijn niet in staat om zich aan te passen. Maar de kritiek van de Geit maakt u woedend. Er dreigen stevige meningsverschillen. Toch is het een verantwoorde combinatie, hoewel die niet van lange duur zal zijn.

 

TIJGER/AAP

Deze twee hebben geen gezamenlijke interesses. De overmoedige Apen drijft de spot met iedereen. Hoewel u best wel gesteld bent op de levendige en humoristische aard van de Aap, kan niet iedereen deze spot en grappen verdragen. Er is hier gewoon te weinig overeenstemming en begrip voor elkaar voorhanden.

 

TIJGER/HAAN 

Deze twee lijken veel op elkaar. Allebei willen jullie bewonderd worden. Het is een redelijke combinatie die echter niet voor altijd goed zal blijven gaan.

 

TIJGER/HOND 

Tijger en Hond begrijpen elkaar onmiddellijk. Een probleemloze verbintenis. U bewondert het idealisme van de Hond en de Hond is gefascineerd door de grote moed en de openheid van u. Gezamenlijk kunnen jullie veel succes en voorspoed verdienen.

 

TIJGER/VARKEN 

Het goedmoedige Varken en de vurige Tijger vormen samen geen succesvolle en zekere combinatie. U als temperamentvolle Tijger brengt te weinig begrip op voor het rustige en goedaardige Varken. Daardoor is de basis voor succes te klein.

 

Liefdesrelaties tussen Tijger en andere Chinese tekens

 

TIJGER+RAT

Allebei willen jullie domineren. U bent zeer impulsief, driftig en verwaand. Doorgaans gaat u ruzies niet uit de weg. De Rat is sentimenteel, ambitieus en uiterst zuinig.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u autoritair uw mening op de voorgrond plaatst en de zuinige Rat verwijt dat u gierig en te bezitterig bent. De Rat brengt daar eigenwaan en verkwisting tegen in.

Ondanks alles mogen jullie elkaar! Als jullie allebei bereid zijn om concessies te doen en daardoor een machtsstrijd wordt vermeden, kan deze relatie lang standhouden.

 

TIJGER+BUFFEL 

Allebei hebben jullie een sterke wil. U bent een individualist, radicaal en recalcitrante rebel. De Buffel is conservatief en hangt aan tradities.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u vaste regels en voorschriften haat en altijd probeert door openlijke minachting de vaste regels te schenden. Maar de Buffel bepleit de vaste regels en voorschriften en kan u met uw eigenwaan niet begrijpen.

Tussen deze twee zijn de tegenstellingen te groot. Het zal voor jullie niet gemakkelijk zijn om jullie levensopvattingen onder ťťn noemer te brengen. Deze relatie kan op den duur niet functioneren.

 

TIJGER+TIJGER

Jullie zijn allebei Tijgers en hebben dezelfde eigenschappen. Jullie zijn attractief en charmant en sprankelen van levenslust. Anderzijds zijn jullie ook erg strijdlustig, eigenwijs en egoÔstisch. Jullie hebben veel behoefte aan persoonlijke vrijheid en zijn vrijgevig.

Tussen deze twee kunnen geen verschillen worden geconstateerd. Een duurzame relatie is mogelijk, maar niet eenvoudig. In deze relatie zullen spanningen en geldproblemen tot de orde van de dag horen.

 

TIJGER+KONIJN

U laat zich graag leiden door uw gevoel en gaat daarbij weinig diplomatiek of tactvol te werk. U bent hoffelijk, sensibel en kan zich goed aanpassen.

Het verschil tussen beiden ligt daarin, dat u wel bereid bent het Konijn voor alle gevaren te beschermen, maar het is u helaas onduidelijk, waarom het Konijn zo humeurig is en zich zoveel zorgen maakt. Het konijn heeft bewondering voor u, maar heeft gelijktijdig angst voor het enthousiasme en de durf van u.

Het kost u beiden veel zelfoverwinning om zich neer te leggen bij de eigenaardigheden van de ander. Deze relatie kan succesvol zijn. Maar in elk geval zal die niet geheel zonder problemen zijn.

 

TIJGER+DRAAK 

Allebei zijn jullie actief, ambitieus en moedig. Hij is onder de indruk van de kracht van de Draak. De Draak zal absoluut willen twisten met u over wie de leiding heeft.

Het verschil tussen deze twee zit hem hierin, dat u wel het een en ander door de vingers wil zien, zolang de Draak uw speelruimte met rust laat. De Draak neemt de leiding op zich, maar verlangt van u geen totale overgave.

Als jullie allebei bereid zijn om meer concessie naar elkaar te doen, kan dit een veelbelovende relatie worden.

 

TIJGER+SLANG

U heeft een zeer groot gevoel van eigenwaarde, dat voor u meer betekenis heeft als welke rijkdom dan ook. De Slang is wijs en heeft behoefte aan stabiliteit, zowel in haar/zijn gevoelsleven als ook in financieel opzicht.

Het verschil tussen deze twee ligt hierin, dat u geen affiniteit heeft met geld en het erg kwistig uitgeeft. Bovendien vindt u de Slang bezitterig en te evenwichtig. De Slang staat doorgaans in de oppositie tegenover u en is bovendien handig als het om financiŽle zaken gaat.

Jullie kunnen totaal niet met elkaar opschieten. Beiden stellen ze de levenshouding van de ander ter discussie. Deze relatie is gedoemd om te mislukken!

 

TIJGER+PAARD

Beiden zijn extravert, vurig en temperamentvol. U staat open voor revolutionaire ideeŽn en staat altijd klaar om voor de goede zaak te strijden. Het Paard heeft een scherp verstand en weet de bezigheden van u in goede banen te leiden.

De harmonie tussen beiden is, dat u zich gedreven voor iets in wil zetten en daarbij vertrouwt op het Paard. Zij heeft bewondering voor u en kan u daardoor nog meer aansporen.

Doordat geen van beiden een claim op de ander legt en ze altijd voor de ander klaar staan, zal deze relatie uitstekend functioneren.

 

TIJGER+GEIT

U bent is extravert, actief en bevlogen. De Geit is volgzaam, sensibel en aanhankelijk, maar ook ontzettend kritisch.

Het verschil tussen deze twee zit hem daarin, dat u zich niet alleen om haar/zijn besognes wil bekommeren en haar/zijn aanhoudende kritiek misplaatst vindt. En de Geit vloeit over van zelfmedelijden, als u haar/hem zijn mening verkondigt.

Als ze allebei iets meer rekening zouden houden met de andere partner, zou het een redelijke relatie kunnen worden.

 

TIJGER+AAP

U bezit een geweldig ego en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. De Aap is gezellig, spraakzaam en vol van energie en probeert altijd met haar/zijn overmoed een loopje te nemen met u.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u wel gesteld bent op de vrolijke Aap, maar haar plagerijen niet kan uitstaan. U kan het niet verdragen, als de zelfverzekerde Aap niet terugdeinst voor zijn ego en de leiding overneemt. Maar de Aap raakt niet onder de indruk van uw luidruchtige theaterspel.

Deze twee egocentrische persoonlijkheden zijn te veel met zichzelf bezig om rekening te houden met de ander. Deze relatie zal op den duur stuklopen.

 

TIJGER+HAAN

Beiden hebben behoefte aan bewondering en willen in het middelpunt van de belangstelling staan. U bent dynamisch en genereus en neigt naar overdreven reacties. De Haan is slim, vlijtig, zuinig en excentriek.

Het verschil tussen beiden zit hierin, dat u een idealist bent, die zich het liefst laat leiden door uw gevoel. Bovendien bent u erg vrijgevig, terwijl de Haan liever haar verstand gebruikt en uiterst zuinig is.

Allebei zijn ze veel te egocentrisch om zich te interesseren voor de andere partner. Een relatie is weliswaar mogelijk, maar het is niet waarschijnlijk dat die lang stand houdt.

 

TIJGER+HOND 

Hoewel u bevlogen en impulsief handelt, heeft u bewondering voor het idealisme van de Hond. De hond is trouw, begripsvol, hulpvaardig en gefascineerd door de moed en openheid van u.

De harmonie tussen deze twee is, dat u impulsief en ongeduldig bent, maar de goede adviezen van de Hond weet te waarderen. De Hond kan logische adviezen geven, zonder direct persoonlijk te worden.

Dit is een ideale combinatie. Beiden hebben oog voor de behoeften van de ander. Het kan een duurzame relatie worden.

 

TIJGER+VARKEN

Jullie zijn allebei in de liefde erg sensueel, hartstochtelijk en ongeremd. U bent erg moedig en wil zich ook voor minder winstgevende projecten inzetten. Het Varken is goedmoedig en steunt de idealistische plannen van u.

Het verschil tussen deze twee ligt hierin, dat u zich inzet voor idealistische doelen, terwijl het Varken een gelukkige hand heeft in financiŽle aangelegenheden.

Meningsverschillen zijn bij deze twee zeker te verwachten. Een duurzame relatie kan daardoor nauwelijks tot stand komen.

Terug naar Uw Chinese Teken

Terug naar homepage

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld