Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Chinese Teken Slang

 

 

De vrouwelijke Slang

 

U weet als slimme, intuÔtieve Slangenvrouw telkens weer indruk te maken op de mannen met uw enorme charme. Daarom is het moeilijk om uw aandacht te trekken, omdat u als humoristische en betoverende Slangenvrouw meestal omringd wordt door vele bewonderaars. In elk geval eist u veel van uw partner, zodat hij, als hij al een goede positie op zijn werk heeft, beter zijn kansen kan berekenen. Alleen als hij een leidinggevende functie heeft of een succesvolle journalist is, dan is de kans groot, dat u in hem bent geÔnteresseerd. Wat kleding betreft vindt u alles mooi, wat elegant en duur is en kan slordige vrijetijdskleding en een baard van drie dagen niet uitstaan. U houdt van vindingrijke mensen. Een uitnodiging om bijvoorbeeld naar een middeleeuwse burcht te gaan om daar eventjes te lunchen vindt u prachtig. Maar er is zo veel, dat u met iemand kan ondernemen. In ieder geval moet het voor niet eentonig worden, u houdt van verschillende dingen ondernemen. U houdt van een goed en sfeervol ingericht huis. Voordat u zich aan iemand bindt, controleert u grondig de financiŽle situatie van uw partner. De toekomstige man in uw leven moet namelijk in staat zijn om u een bepaald bestaansminimum te verzekeren. U bent erg spraakzaam. U bent extravert en interesseert zich levendig voor alles, wat in de wereld of in uw directe omgeving gebeurt. U vindt het leuk om over alle mogelijke thema's te discussiŽren. Daarom speelt ook uw individuele houding in politieke en wereldbeschouwelijke zaken een belangrijke rol. Wil men u iets schenken, dan geeft u de voorkeur aan exotische parfums en echte sieraden. In de liefde bent u erg sensueel en hartstochtelijk verliefd. Maar u heeft af en toe zin in een slippertje. Wat dat betreft verwacht u van uw partner enige tolerantie.

 

De mannelijke Slang

U bent scherpzinnig en uiterst amusant. U weet dat u op het vrouwelijk geslacht een enorm verleidelijk en aantrekkelijk effect heeft. Omdat u door vrouwen bemind en omringd wordt, vindt u zichzelf wel een "casanova". Men kan u als fascinerende persoonlijkheid overal tegenkomen: in uw stamkroeg op de hoek of op een vlooienmarkt, waar u bijvoorbeeld juist naar oude boeken op zoek bent. Wil een vrouw u verleiden, dan moet zij volgens de laatste mode een nauwsluitende jurk dragen, waar haar figuur goed in naar voren komt. U bent erg vatbaar voor de kleuren rood en groen. Bovendien houdt u van een geurig parfum en vindt u knalrode vingernagels bij een vrouw ontzettend aantrekkelijk. Omdat u van uw charme door en door overtuigd bent, kan men uw aandacht alleen maar trekken door terughoudend te zijn en totaal geen notie van u te nemen. Alleen met deze desinteresse kan men uw aandacht op hen richten. In deze discipline bent u een meester. U wordt gestimuleerd, als u in de liefde telkens weer met vuur moeten spelen, omdat u constant willen weten dat u goed in de markt ligt. U vindt dat alles met diplomatie en voorzichtigheid moet gebeuren, dat vindt u spannend.U waardeert niet alleen haar vrouwelijkheid, maar bent ook net zo verheugd over haar kookkunst. U bent een genieter en fijnproever. Voor kleine attenties staat u altijd open. In de liefde bent u een tedere, fantasievolle en ongeremde minnaar. Met u zal de verveling niet toeslaan.

 

Zakelijke relaties tussen Slang en andere Chinese tekens

 

SLANG/RAT

Jullie hebben groot respect voor elkaar. Beiden zijn jullie erg intelligent en kunnen af en toe behoorlijk goed met elkaar samenwerken. Het resultaat is meestal bevredigend.

 

SLANG/BUFFEL

Jullie kunnen goed opschieten met elkaar. Slangen hebben een groot aanpassingsvermogen en kunnen goed overweg met de stugge Buffel. Als zakelijke partners zullen jullie vele successen boeken.

 

SLANG/TIJGER

Een hoogst ongelukkige combinatie. U voelt zich beter dan de sterke Tijger. Jullie vinden elkaar niet aardig. Dat kan leiden tot grotere onenigheid. Zakelijk gezien is deze combinatie niet aan te bevelen.

 

SLANG/KONIJN

Een solide combinatie. Het initiatief gaat in elk geval uit van u. Jullie tolereren elkaar, zolang het om gemeenschappelijke belangen gaat. Maar een sterke sympathie of band ontbreekt. Het Konijn past zich alleen maar aan om u te imponeren. Maar als u ontrouw wordt, dan verlaat het Konijn u zonder voorafgaande waarschuwing.

 

SLANG/DRAAK

Draken en Slangen voelen zich zielsverwant. Beiden zijn erg intelligent en streven ernaar hun materiŽle bezit te vergroten. Een succesvolle zakelijke verbinding.

 

SLANG/SLANG

Slangen hebben veel begrip voor elkaar. Er ontstaat geen machtsstrijd. Voor zover er gemeenschappelijke interesses voorhanden zijn, kunnen jullie zakelijk gezien goed met elkaar samenwerken.

 

SLANG/PAARD

Jullie zijn niet erg op elkaar gesteld. Jullie vinden het moeilijk om elkaar te begrijpen. Jullie zijn het bijna nooit met elkaar eens. Ook hebben jullie weinig gemeenschappelijk. Met elkaar hebben jullie hoogstens een koele, afstandelijke band.

 

SLANG/GEIT

Tussen jullie ontstaan nauwelijks problemen. Er heerst een aanvaardbaar klimaat. Er zijn weinig grotere conflicten. Zakelijk kunnen jullie goed met elkaar samenwerken.

 

SLANG/AAP

Jullie hebben nauwelijks gemeenschappelijke interesses. Wantrouwen, ruzies en botsingen bepalen het dagelijkse leven tussen u en de Aap. Jullie voelen elkaar absoluut niet aan.

 

SLANG/HAAN 

Tussen jullie heerst een groot vertrouwen en wederzijds begrip. De Haan met zijn blijmoedige karakter is een sterke partner voor u. Op jullie werk vormen jullie samen een uitermate succesvol team.

 

SLANG/HOND

De Hond is gefascineerd door uw slimheid. Jullie hebben allebei respect voor elkaar. Doordat jullie gezamenlijke interesses hebben, zijn er geen serieuze conflicten te verwachten. Met z'n tweeŽn vormen jullie een solide team.

 

SLANG/VARKEN

Tussen jullie bestaan doorlopend conflicten. jullie voelen elkaar totaal niet aan. Ook hebben jullie niet de intentie om met elkaar te praten. Jullie mogen elkaar gewoon niet.

 

Liefdesrelaties tussen Slang en andere Chinese tekens.

 

SLANG+RAT

Beiden zijn eerzuchtig en houden van rijkdom. U bent ambitieus en altijd bezig om voor de Rat een welvarend leven mogelijk te maken. De Rat is gezellig, zeer charmant en heeft begrip voor u als eerzuchtige en gesloten partner.

De harmonie tussen beiden ligt hierin, dat u wilt werken voor welvaart en aanzien, terwijl de Rat  het geld winstgevend weet te beleggen. Hoewel de Rat u begrijpt, verlangt ze naar meer gezelligheid dan u haar/hem wilt geven.

Als jullie echter allebei de juiste houding hebben gevonden en het eens worden over jullie gezamenlijke doel, dan zouden jullie goed met elkaar kunnen leven. Jullie zouden zo min mogelijk geheimen voor elkaar moeten hebben.

 

SLANG+BUFFEL

Beiden zijn ze ambitieus en uiterst voorzichtig in hun handelen. U bent erg avontuurlijk en heeft van tijd tot tijd behoefte aan vrijheid. De Buffel is gedisciplineerd en waakt over het huis en het gezin.

De harmonie tussen beiden zit hem hierin, dat u wel af en toe uw vrijheid nodig heeft, maar daarna weer terugkeert naar de rustige Buffel. En de Buffel weet u op haar/zijn eigen manier te beÔnvloeden en domineert het liefst in eigen huis.

Jullie kunnen je verheugen op een zeer gelukkig samenzijn.

 

SLANG+TIJGER

U bent ambitieus, belezen, intellectueel en altijd op zoek naar erkenning. de Tijger is impulsief, temperamentvol en een idealist.

Het verschil tussen deze twee is, dat u voor de erkenning van uw idealen vecht, terwijl de Tijger aan uw enorme ambitie en uw afstandelijke gedrag stoort.

Deze relatie zit vol met moeilijkheden. Beide partners zijn erg wantrouwend en hebben geen enkel begrip voor elkaar. Dit is een hoogst problematische combinatie!

 

SLANG+KONIJN

Beiden hebben dezelfde exclusieve smaak en voelen zich aangetrokken door de mooie kanten van het leven. U bent daadkrachtig en ambitieus, altijd bezig om uw vermogen te vergroten. Het Konijn houdt van een mooi, gezellig en onbekommerd huiselijk leven.

Het verschil tussen beiden ligt daarin, dat u zich af en toe meer zorgen maakt om uw werk dan om uw partner. Maar het Konijn neemt u dat niet kwalijk, zolang u haar een mooi en onbekommerd leven kan bieden.

Als beide partners iets aan elkaar zouden toegeven, zou dit een duurzame relatie kunnen worden.

 

SLANG+DRAAK

Jullie zijn allebei zielsverwant. Jullie zijn zoekenden, die vragen naar het hoe en waarom. U bent liefdevol, maar jaloers en gecompliceerd. Voor de Draak bent u bereid om van uw avonturen af te zien. De Draak is genereus, trots en snel opgewonden. De Draak is altijd bereid om voor haar/zijn plannen te vechten.

De harmonie tussen deze twee zit hem hierin, dat u voor de stabiliteit van deze relatie instaat. Ook kan de filosofische geaardheid van u de grote onrust van de Draak aan banden leggen. En de draak verlangt naar iemand, die misschien wijzer en dominanter is dan zij zelf.

Deze partners begrijpen elkaar ook zonder al te veel woorden. Het zou een uitstekende relatie kunnen worden.

 

SLANG+SLANG

Ze zijn allebei Slangen en hebben dezelfde eigenschappen. Jullie kunnen goed met elkaar opschieten, zolang jullie een gemeenschappelijk doel hebben. Beiden zijn volhardend en streven naar macht en succes.

Het verschil tussen deze twee ligt alleen hierin, dat de vrouwelijke Slang veel sneller en heviger jaloers is dan de mannelijke Slang.

Als er geen redenen zijn om jaloers te worden, zouden jullie tot in lengte van dagen van elkaar kunnen blijven houden.

 

SLANG+PAARD

U bent voorzichtig, wilskrachtig en maakt doorgaans een planning voor de lange termijn. Het Paard is avontuurlijk, ongeduldig en wil altijd alles direct doen.

Het verschil tussen beiden is, dat u weloverwogen en kalm aan uw voornemens werkt, terwijl het Paard impulsief handelt en daarbij wendbaar, maar ook erg wispelturig en oppervlakkig is.

Jullie kunnen jullie levenshoudingen niet op elkaar afstemmen. De relatie zal daarom voor beiden onbevredigend zijn.

 

SLANG+GEIT

U bent eigenlijk gericht op prestatie, altijd bezig om welstand en aanzien te behalen. De Geit is gevoelig, sentimenteel en zachtaardig.

Het verschil tussen deze twee zit hem daarin, dat u het gevoel heeft in een val te zijn opgesloten, doordat de Geit zich zo aan u vastklampt. Maar de Geit laat zich direct ontmoedigen, als u kortstondig uw eigen weg wil gaan.

Jullie verdragen elkaar tot op zekere hoogte. De kunstzinnige Geit voelt zich lekker, als ze/hij  omgeven wordt door luxe en u die naar haar luistert. U houdt ook van luxe en mooie dingen, maar heeft om lekker te kunnen werken behoefte aan vrijheid. Als jullie allebei rekening houden met elkaar, dan kan dit een duurzame relatie worden.

 

SLANG+AAP

Beiden zijn achterbaks en concurrentiegericht. U wilt in elk geval uw zin doordrijven en laat zich niet van de Aap welgevallen. De Aap is opportunistisch genoeg om voor haar/hemzelf hetzelfde recht op te eisen.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u met alle mogelijke foefjes uw doel zal proberen te bereiken. Maar de Aap probeert even ijverig en geniepig u een loer te draaien.

Jullie kunnen niet met elkaar opschieten. Doordat beide partners zich alleen van de slechte kant laten zien, heeft uiteindelijk geen van beiden voordeel bij deze relatie.

 

SLANG+HAAN

Allebei zijn jullie intelligent en geÔnteresseerd in rijkdom. U bent prestatiegericht en werkt voor welvaart en aanzien. De Haan weet zich goed uit te drukken en is een perfecte partner.

De harmonie tussen beiden zit hierin, dat u werkt voor prestige en materiŽle zekerheid, terwijl de Haan gelukkig is, dat u haar/zijn excentrieke karakter begrijpt en bezig is aan het gezamenlijke welzijn.

Deze twee partners zijn zielsverwant. In deze combinatie kunnen beiden hun aandeel bijdragen aan een duurzame en harmonische relatie.

 

SLANG+HOND

U werkt voor rijkdom en prestige en heeft af en toe tijd nodig voor een avontuurtje. De hond is aanhankelijk, trouw en houdt van een mooi huis. Ook heeft de hond vastomlijnde opvattingen.

Het verschil tussen deze twee is, dat u koel en behoedzaam handelt en weinig begrip kan opbrengen voor het feit, dat de Hond zich opwindt over uw avonturen. En de hond kan maar niet begrijpen, waarom geld u zo fascineert.

Als beide partners een beetje meer rekening houden met de eigenschappen van de ander, zou het toch nog een goede relatie kunnen worden.

 

SLANG+VARKEN

U bent wilskrachtig en altijd bezig om uw carriŤre en aanzien te verbeteren. het Varken is naÔef en argeloos en heeft een grote hang naar solidariteit.

Het verschil tussen deze twee ligt hierin, dat u het Varken met al haar/zijn goede bedoelingen en haar/zijn eerlijke karakter niet kan begrijpen. En het Varken voelt zich dan ook onbegrepen en tegelijkertijd gekwetst.

Tussen jullie kan geen goede relatie tot stand komen, want daarvoor zijn jullie te verschillend.

Terug naar Uw Chinese Teken

Terug naar homepage

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld