Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Chinese Teken Rat

De vrouwelijke RAT

U maakt zich constant zorgen om uw onafhankelijkheid en bent daarom vastbesloten om niets over te laten aan het toeval. U heeft hierom een beroep, waarin u uw creativiteit volledig ontplooien kan zonder uw zelfstandigheid op te hoeven geven. Vaak kiest u een veeleisende bezigheid, die u tegelijkertijd in staat stelt contact te hebben met veel mensen. U waardeert een goed aangeklede man, die zijn eigen stijl laat zien, bijvoorbeeld door het provocerende motief van zijn stropdas.U bent een uitstekende gesprekspartner en bent werkelijk in alles geÔnteresseerd. Geeft iemand u complimentjes voor uw grote vakkennis, dan bent ontvankelijk hiervoor. U houdt van wandelen en een uitnodiging om ergens te dineren slaat u niet gauw af. Hoewel u een grote behoefte heeft aan tederheid, bent u een uiterst voorzichtig persoon. Een avontuurtje is wel mogelijk, maar u geeft de voorkeur aan een man, die uw materiŽle zekerheid kan geven. In uw leven speelt de maatschappelijke positie van de man een belangrijke rol. U houdt zeker van een goed en solide ingerichte woning en luxe betekent veel voor u. U houdt van dure en kostbare geschenken. Voor kleinigheden geeft u niets, hoewel u zelf naar zuinigheid neigt. U bent erg nieuwsgierig en wil alles van iedereen weten. Men weet soms uw vertrouwen te waarderen en u bent dan ook bereid om over uw zelf en uw werk te praten. U kunt zeer sensueel en hartstochtelijk verliefd worden. Met u kan men de hemel op aarde beleven, zolang u maar niet vreemd gaat.

 

 

 

 

De mannelijke RAT

U bent een ambitieus en bijzonder zuinig mens. Maar u bent ook een charmant persoon, houdt van een exclusief leven en bent enthousiast voor tentoonstellingen, culturele manifestaties en dergelijke. Men vindt u waar een uitgelezen publiek samenkomt. U bent een beetje conservatief en niet gesteld op opvallend geklede vrouwen. U loopt wel warm voor het uitgelezen gezelschap, maar houdt niet van mensenmassa's. U bent een gezellig type en houdt van eenvoudige stamppotten. U houdt van eerlijke mensen en bent dus zeer wantrouwig. U bent ook dol op verrassingen, dat streelt uw ego. Maar dat kan ook met kleine attenties. Uw behoefte aan tederheid is groot en als het om de liefde gaat bent u erg sentimenteel. Maar u bent niet gesteld op  toenaderingspogingen, want u wilt zelf beslissen, wanneer de tijd rijp is. Daar u een sensueel en waaghalzig type bent, zal het zeker niet saai worden.

 

 

Zakelijke relaties tussen Rat en andere Chinese tekens.

 

RAT/RAT 

Hier tekent zich een ideale zakelijke relatie af. Beide partners zijn intelligent en behulpzaam. Dit duo kent geen conflicten. Jullie werken voortreffelijk samen in ťťn team.

 

RAT/BUFFEL 

Tussen beiden bestaat een uitstekende beroepsmatige relatie. Jullie passen goed bij elkaar en vormen samen een succesvol team.

 

RAT/TIJGER 

Beiden tolereren elkaar. Er zijn geen conflicten, maar er is ook geen aantrekking. De samenwerking is doorgaans wel goed, maar onder bepaalde omstandigheden toch behoorlijk halfslachtig.

 

RAT/KONIJN

Beiden kunnen op zakelijk gebied moeilijk met elkaar opschieten. Tussen jullie ontstaan steeds grote conflicten.

 

RAT/DRAAK 

Jullie zijn op elkaar gesteld en hebben maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen. Jullie bewonderen allebei de capaciteiten van de ander. Zakelijk gezien zijn jullie erg succesvol.

 

RAT/SLANG 

Deze twee hebben groot respect voor elkaar. Beiden zijn zij erg intelligent en kunnen af en toe behoorlijk goed met elkaar samenwerken. Het resultaat is meestal bevredigend.

 

RAT/PAARD 

Tussen deze twee heerst een venijnige rivaliteit. Jullie vinden elkaar niet aardig. Ruzie en onenigheid is het gevolg. Daardoor zal er ook geen succesvolle zakenrelatie ontstaan.

 

RAT/GEIT 

Deze partners kunnen niet zoveel met elkaar beginnen. Jullie hebben nauwelijks iets tegen elkaar te zeggen. Jullie zijn totaal verschillend en hebben weinig gemeenschappelijke interesses.

 

RAT/AAP 

Een combinatie met goede vooruitzichten. Beide partners zijn flexibel, fantasievol en hebben de moed om hun ideeŽn ook uit te voeren. In deze relatie bevindt zich een groot begrip voor elkaar. Jullie kunnen uitstekend met elkaar samenwerken.

 

RAT/HAAN 

De kwistige Haan en de zuinige Rat kunnen helemaal niets met elkaar beginnen. Met deze twee totaal verschillende partners kunnen geen resultaten bereikt worden. Het is dus geen goede zakelijke combinatie.

 

RAT/HOND 

Beiden hebben ze respect voor elkaar. Er ontstaat geen onenigheid of machtsstrijd tussen u en de Hond. Jullie zijn allebei erg vlijtig en ambitieus. Zakelijk gezien kunnen jullie zeer succesvol zijn.

 

RAT/VARKEN 

Tussen deze twee zakenpartners ontstaan kleine aanvaringen. Jullie lijken te veel op elkaar. Zelfs al hebben jullie een gemeenschappelijk doel voor ogen, toch kunnen jullie elkaar dan nog de weg versperren.

 

Liefdesrelaties tussen Rat en andere Chinese  tekens

 

RAT+RAT 

Jullie zijn allebei Ratten en hebben dezelfde eigenschappen. Jullie zijn erg huiselijk en nauwkeurig. Beiden streven naar rijkdom en zekerheid.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u toeschietelijk bent, terwijl hij/zij erg autoritair en intolerant kan zijn.

Beide partners lijken veel op elkaar. De relatie kan succesvol zijn, als jullie allebei zich na verloop van tijd niet gaan vervelen of op elkaars zenuwen gaan werken.

 

RAT+BUFFEL 

U bent vlijtig en zuinig en altijd bezig om successen te boeken. De Buffel is zeer plichtbewust, en ook bekwaam en betrouwbaar.

De harmonie tussen beiden zit hem hierin, dat u altijd plichtbewust werkt voor de zekerheid en het welzijn van het gezin. De Buffel weet dat goed te waarderen en verzorgt u daarom goed en doet de huishoudelijke taken.

Dit is een goede en harmonische relatie. Beiden begrijpen en accepteren elkaar.

 

RAT+TIJGER 

Jullie zijn allebei gezellig, actief en in veel dingen geÔnteresseerd. U bent gericht op succes en streeft naar rijkdom. De Tijger is erg gevoelig en tolerant, maar ook zeer onberekenbaar.

Het verschil tussen jullie twee is, dat u werkt voor macht en rijkdom en zich af en toe ergert over de Tijger zijn wispelturigheid. Maar de Tijger kan juist niet begrijpen, waarom u zo gierig bent.

Als beide partners eerlijk moeite doen om de totaal afwijkende mening van de ander te accepteren, zou het ondanks alles toch een goede relatie kunnen zijn.

 

RAT+KONIJN

Beiden zijn charmant, maar niet onbaatzuchtig. U kan hartstochtelijk liefhebben en neemt bezit van het Konijn. Bovendien gaat u erg graag naar groots opgezette, luidruchtige feesten. Het Konijn daarentegen kan teder en romantisch liefhebben en geeft de voorkeur aan het knusse huis.

Het verschil tussen beiden ligt daarin, dat u van mening bent, dat het Konijn in de liefde met te weinig passie reageert. En het Konijn heeft geen plezier op al die grootse feesten.

Deze relatie kan niet lang goed gaan. Allebei houden jullie te weinig rekening met de ander.

 

RAT+DRAAK 

U bent vastbesloten om de Draak royaal te verwennen, daar hij/zij u een zorgeloze toekomst wil geven. De Draak daarentegen is moedig, bekwaam en zelfverzekerd.

De harmonie tussen deze twee zit hem hierin, dat u wilt werken voor rijkdom en roem, terwijl de Draak voor u een eminente partner wil zijn.

Dit is een uitstekende relatie. Jullie vullen elkaar wederzijds aan en zullen samen van het leven genieten.

 

RAT+SLANG 

U bent onder de indruk van de slimme en materialistische Slang. De Slang accepteert u als de sluwe, ambitieuze en prestatiegerichte Rat.

De harmonie tussen deze twee ligt hierin, dat u werkt voor succes en voorspoed, terwijl de Draak voorzichtig de situatie verkent, zodat u niet in de val loopt en al uw geld verliest.

Omdat ze allebei zeer intelligent zijn en de ander accepteren, zoals die is, zou het een relatie kunnen worden, waarover beiden tevreden zijn.

 

RAT+PAARD 

U bent zuinig en ambitieus, altijd bezig om successen te behalen. Het Paard is ijdel aangelegd en erg wispelturig.

Het verschil tussen beiden is, dat u het ijdele Paard niet kan begrijpen en daar ook niet veel moeite voor wil doen. En het Paard kan uw aanhoudende gemekker niet verdragen.

Jullie twee kunnen niet met elkaar overweg. Jullie zijn te verschillend. De ene partner begrijpt de denkwijze van de ander niet.

 

RAT+GEIT

U bent vol energie, ambitieus en bovenal zuinig. De Geit is overgevoelig en niet praktisch en wil constant vertroetelt en verwent worden.

Het verschil tussen deze twee zit hem daarin, dat u het levensonderhoud voor het onpraktische Geit ervaart als weggegooid geld. De Geit moet uiteindelijk vaststellen, dat u te berekenend en te krenterig is.

Jullie zijn niet voor elkaar geschapen. Jullie talenten vullen elkaar niet aan. Geen van beiden doet moeite om de ander te begrijpen. Dit is geen goede relatie.

 

RAT+AAP 

Hoewel u totaal verschillend bent, hebben jullie wel dezelfde interesses. Jullie zijn allebei gericht op succes en motiveren elkaar. Beiden zijn jullie niet overgevoelig, maar zien fouten van de ander door de vingers.

Tussen deze twee kunnen geen grote tegenstrijdigheden gevonden worden. Dit is een uitstekende relatie.

 

RAT+HAAN 

U bent uiterst zuinig en vlijtig. De Haan is kwistig en voelt zich geroepen om hem/haar constant op zijn/haar fouten te wijzen.

Het verschil tussen beiden zit hierin, dat u al snel gekwetst reageert, omdat u een trouwe, verzorgende echtgenoot/te wil en geen critica. De Haan is juist verbaasd over uw reactie en classificeert u als ondankbaar.

Jullie kunnen niet zo goed opschieten met elkaar. De meningsverschillen tussen beiden zijn te groot.

 

RAT+HOND 

Beide  zijn verdraagzaam en onafhankelijk. U zet zich in voor haar/zijn welzijn en werkt vlijtig en energiek. De Hond is trouw en fijngevoelig.

De harmonie tussen deze twee is, dat u werkt voor rijkdom en zekerheid en dat weet de Hond te waarderen. De Hond voor u en het gezin altijd aanwezig, als men de Hond nodig heeft.

Het kan een goede relatie worden, omdat het evenwichtige karakter van de Hond u als hectische Rat heilzaam kan beÔnvloeden.

 

RAT+VARKEN 

Hoewel beiden erg verschillend zijn, hebben jullie dezelfde eigenschappen. Jullie zijn levensgenieters, te optimistisch en onnadenkend. Maar al te graag vertrouwen jullie op het geluk. Jullie zijn allebei gevoelige liefdespartners.

Tussen deze twee is geen verschil vast te stellen. Allebei zouden ze na verloop van tijd zich kunnen gaan vervelen. Dat is geen goede basis voor een relatie.

Terug naar Uw Chinese Teken

Terug naar homepage

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld