Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Chinese Teken Paard

 

 

Het vrouwelijk Paard

 

Charmant, opgewekt en zeer zelfbewust bent u als vrouwelijke Paard. Met gevoel voor humor neemt u elke uitdaging aan, zowel op uw werk als op sportief terrein. Overal wil u schitteren. Als men uw aandacht wilt trekken, moet men dit proberen in uw vrije tijd bij een van uw vele sportieve bezigheden, bijvoorbeeld bij een danstoernooi, in de paardensport of op de tennisbaan. Men kan u uitdagen een keer tegen hen te spelen. U bent een soepele en dynamische persoonlijkheid, die houdt van een rechtstreekse uitdaging. U wilt beslist de wedstrijd winnen en daarom moet men eerlijk spelen, maar uw krachten niet volledig aanspreken. U maakt zich altijd zorgen om uw image. U houdt zich ook vaak bezig over actuele thema's. U bent extreem gezellig en zeer impulsief. U bent een enorm nieuwsgierige vrouw. Bovendien weet u de situatie, waarin u zich bevindt, heel goed te beoordelen. U bent ondernemend, maar ook cultureel bevlogen. U vindt het leuk om een rommelmarkt te bezoeken of in elke draaimolen een rondje te draaien, maar ook een avondje naar de opera of een dansmanifestatie vindt u boeiend. U waardeert netheid en orde. De de inrichting van uw huis moet doelmatig en comfortabel zijn met vrolijke kleuren. Bovendien bent u een slagvaardige vrouw, waarmee men goed discussies kan houden. Uw onderwerpen zijn breed gespreid. U neigt naar sterke emoties en naar een vurige passie. U verwacht constant nieuwe bewijzen van iemands liefde. Als echter de fantasie afneemt en het een sleur wordt, gaat u op zoek naar een andere partner.

 

Het mannelijk Paard 

U bent een vrolijk, gezellig en een zeer ongeduldig mens. U zit altijd vol energie. Sleur kan u niet uitstaan, maar gek genoeg het onverwachte ook niet. Gedreven door ambitie loopt u altijd uw successen achterna, zodat u weinig tijd overhoudt voor het vrouwelijke geslacht. U komt enigszins gereserveerd over en bent van nature een beetje egocentrisch. Door deze houding is het niet gemakkelijk uw aandacht te trekken. In elk geval bent u een zeer behulpzaam persoon. U zult zich gegarandeerd met problemen bezighouden. U bent de meest wisselvallige, egocentrische en onafhankelijke man in de Chinese dierenriem. Bovendien droomt u ervan in uw leven een keer iets groots te volbrengen om glorierijk de geschiedenis in te kunnen gaan. U houdt van vindingrijke mensen die interesse in u tonen. Dat streelt uw ego. gedragen. U houdt ook van serieuze mensen en bent absoluut niet uit op een avontuurtje.Hoewel bij de u alles draait om uw carričre, verlangt u wel naar een intelligente vrouw, die u misschien behulpzaam ter zijde wil staan bij uw werk. U bent in veel verschillende zaken geļnteresseerd. Bovendien houdt u van discussies, bent u humoristisch en altijd in voor een pleziertje. Ook weet u culinaire talenten te waarderen. Kleine, ongewone geschenken maken u altijd enthousiast. In de liefde bent u een romanticus en u zal uw partner  met al uw tederheid verwennen. Zij moet echter wel besluiten om volgens uw ritme te gaan leven, anders zult zij u weer verliezen.

 

Zakelijke relaties tussen Paard en andere Chinese tekens

 

PAARD/RAT

Tussen jullie heerst een venijnige rivaliteit. Jullie vinden elkaar niet aardig. Ruzie en onenigheid is het gevolg. Daardoor zal er ook geen succesvolle zakenrelatie ontstaan.

 

PAARD/BUFFEL

Jullie zijn te verschillend om goed en winstgevend met elkaar te kunnen samenwerken.

 

PAARD/TIJGER

Samen kunnen jullie een succesvol team vormen. Jullie zijn allebei even dynamisch en moedig. Een veelbelovende combinatie.

 

PAARD/KONIJN

Het Konijn begrijpt u als temperamentvolle en ijdele Paard niet. U voelt zich beter dan het Konijn. Jullie hebben nauwelijks gemeenschappelijke interesses. Bij deze combinatie kan men er van tevoren wel van uitgaan, dat er meningsverschillen of zelfs vijandelijkheden zullen ontstaan.

 

PAARD/DRAAK

Een goede combinatie. Jullie zijn gesteld op elkaar en respecteren de ander. Maar er ontstaat telkens weer een machtsstrijd tussen beiden, doordat jullie dezelfde slechte eigenschappen hebben. Toch lukt het u om de Draak aan u te binden.

 

PAARD/SLANG

Jullie zijn niet erg op elkaar gesteld. Jullie vinden het moeilijk om elkaar te begrijpen. Jullie zijn het bijna nooit met elkaar eens. Ook hebben jullie weinig gemeenschappelijk. Met elkaar hebben jullie hoogstens een koele, afstandelijke band.

 

PAARD/PAARD

Jullie kunnen goed met elkaar opschieten en hebben veel gemeenschappelijk. Allebei respecteren jullie de gevoelens van de ander. Jullie vrijheidsdrang is erg groot. Een zakelijke relatie kan niet aanbevolen worden, omdat jullie het allebei te snel opgeven en niet de moed hebben om opnieuw te beginnen.

 

PAARD/GEIT 

Tussen jullie bestaat een sterke attractie. Jullie houden allebei rekening met de eigenschappen van de ander. Daardoor ontstaat van beide kanten een gelukkige band. Zakelijk gezien is het een veelbelovende combinatie.

 

PAARD/AAP

Beiden hebben dezelfde interesses. Daardoor is samenwerking tot op zekere hoogte goed te doen. Er vindt geen machtsstrijd plaats. Maar in jullie werk zou de Aap u te slim af kunnen zijn.

 

PAARD/HAAN

Tussen jullie kan het herhaaldelijk tot aanvaringen komen. Jullie hebben wel respect voor elkaar, maar eerst moeten hindernissen overwonnen worden en meningsverschillen uit de weg geruimd, voordat jullie gezamenlijk ergens aan kunnen werken. Toch zijn jullie op de lange duur geen succesvol team.

 

PAARD/HOND

Tussen de Hond en u bestaat een grote sympathie en saamhorigheid. Het is een gunstige combinatie. Ook is het een gelukkige en veelbelovende relatie.

 

PAARD/VARKEN

Tussen jullie bestaat geen duidelijke attractie. Er komen weliswaar een aantal gemeenschappelijke interesses voor, maar anderzijds kunnen jullie toch niet zo goed met elkaar opschieten. Maar het komt ook niet tot serieuze conflicten. Dit is geen basis voor een succesvolle zakenrelatie.

 

Liefdesrelaties tussen Paard en andere Chinese tekens

 

PAARD+RAT

U bent avontuurlijk en onbetrouwbaar. Bovendien vindt u flirten erg leuk. De Rat is accuraat, vlijtig en heeft behoefte aan liefde.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u op zoek bent naar afwisseling in uw leven en het gedrag van de Rat bestempeld als autoritair en jaloers. Maar de Rat is met een gezinsleventje tevreden en noemt u vanwege uw levenshouding een meedogenloze egoļst.

Doordat vanwege jullie verschillende karakters geen van beiden rekening houdt met de ander, is deze relatie geen lang leven beschoren.

 

PAARD+BUFFEL

U bent arrogant, wispelturig en kwistig met geld. De Buffel is zich van haar verantwoordelijkheden, vlijtig en gedisciplineerd.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u lichtzinnig met geld omgaat en graag op grote voet leeft. Maar de buffel is veel te nuchter en verantwoordelijk om zich door u mee te laten slepen.

Bij jullie staan de vooruitzichten voor een vreedzame relatie erg slecht. De tegenstellingen zijn te groot om lange tijd te kunnen onderdrukken.

 

PAARD+TIJGER

Gezamenlijk hebben jullie dezelfde bevlogen en gedreven manier van leven. U wordt betoverd door de vurige persoonlijkheid van de Tijger en bent bereid om haar/hem royaal te verwennen. De Tijger is onder de indruk van de zorgzaamheid van u en heeft bewondering voor uw sprankelende en zelfverzekerde karakter.

De harmonie tussen deze twee is, dat u voor een regelmatig inkomen zorgt, terwijl de Tijger voor u de stralende gastvrouw/man speelt.

Allebei hebben jullie dezelfde levensfilosofie. Dit zal een uitstekende relatie worden.

 

PAARD+KONIJN

U bent een gezellig en avontuurlijk type. Het Konijn is een gevoelige en accurate persoonlijkheid, dia alleen afhankelijk en onderhoudend kan zijn, als ze/hij zeker ervan is, dat de partner haar/hem steeds goed verzorgt.

Het verschil tussen beiden ligt daarin, dat u wel bereid bent om voor het Konijn te zorgen, maar niet om uw vrijheid op te geven. Maar het Konijn kan alleen gelukkig zijn met een partner, die trouw verzorgt, en ze/hij kan onzekerheden niet verdragen.

Dit is geen goede situatie voor een duurzame relatie. Jullie worden met verloop van tijd allebei ontevreden of misschien zelfs ongelukkig.

 

PAARD+DRAAK

U bent erg creatief, vindingrijk en een geboren kunstenaar, altijd in voor nieuwe projecten. De Draak is zelfverzekerd, enthousiast en geļnteresseerd in alles wat u doet.

De harmonie tussen deze twee zit hem hierin, dat u realistisch weet in te schatten, wat voor uw ideeėn de kansen op succes zijn. En de Draak bezit de kracht en overtuiging om u telkens weer te motiveren en verhindert daardoor, dat u uw interesse verliest voor uw eigen plannen.

Omdat jullie allebei geen huiselijke types zijn, zouden jullie een snel leven kunnen leiden en een relatie, die beiden tevredenstelt.

 

PAARD+SLANG

U bent levendig, houdt van afwisseling en bovenal van uw vrijheid. de Slang is tegen veranderingen en is niet in staat om u uw ondoordachte acties te vergeven.

Het verschil tussen deze twee ligt hierin, dat u meer geļnteresseerd bent in uw persoonlijke vrijheid, dan in de bekritiserende Slang. En de Slang begrijpt niets van u.

Deze relatie zal op den duur stuklopen, want jullie zijn te verschillend.

 

PAARD+PAARD

U bent gedreven, levendig en onafhankelijk. Bovendien ook nog avontuurlijk, hectisch en materialistisch.

Verschillen zijn tussen jullie niet vast te stellen.

Jullie streven constant naar vrijheid en avontuur. Het is een solide relatie, maar het zou voor beiden op den duur erg saai kunnen worden.

 

PAARD+GEIT

U heeft veel begrip voor de kwetsbare en gevoelige Geit. De Geit zorgt voor een gezellig huis, zolang u liefdevol ter zijde staat.

De harmonie tussen deze twee zit hem daarin, dat u bereid bent om alle hindernissen uit de weg te ruimen. En de Geit is u dankbaar voor uw hulp en ziet daarom uw egoļsme door de vingers en past zich ook aan uw behoeften aan.

Dit is een uitstekende relatie, omdat jullie allebei in staat zijn om rekening te houden met de eigenaardigheden van de ander.

 

PAARD+AAP

U bent zakelijk, heeft geen principes en bent net zo doortrapt als de Aap. De Aap is slim, schijnheilig en net zo gewetenloos als u.

Tussen beiden is er geen verschil, omdat u probeert met oneerlijke methodes de Aap onder de duim te krijgen, terwijl de Aap dat op haar/zijn eigen manier hetzelfde probeert.

Tussen jullie bestaat een haatliefde verhouding. De relatie kan wel lang duren.

 

PAARD+HAAN

U bent een vindingrijk en getalenteerd type. Met veel enthousiasme begint u menig plan, om later uw interesse eraan te verliezen. De Haan is intelligent en vlijtig. Op niet mis te verstane wijze zegt de Haan u haar/zijn mening, als zij/hij ontevreden is.

Het verschil tussen beiden zit hierin, dat u met veel ijver aan zoveel dingen begint, die u later weer laat liggen, terwijl de Haan onverbloemd haar/zijn mening zegt om vervolgens zelf het afgebroken werk af te maken.

In deze relatie winden jullie je allebei op over de fouten van de ander. Deze relatie is daarom gedoemd te mislukken.

 

PAARD+HOND

U bent een avontuurlijk en gezellig mens, maar u bent weg van de eerlijke Hond met haar/zijn humoristische karakter. De Hond is trouw, betrouwbaar maar ook erg direct.

Het verschil tussen deze twee is, dat u zo nu en dan op zoek gaat naar afwisseling, maar altijd terugkeert naar de Hond. Maar de Hond zegt u kortaf en onverbloemd haar/zijn mening en lost doorgaans de problemen van u op.

Omdat jullie allebei bereid zijn om de fouten van de ander te accepteren, kan dit op den duur een zeer goede relatie worden.

 

PAARD+VARKEN

U bent erg gezellig en houdt van feesten en vertier. Het Varken is goedmoedig, aanhankelijk en altijd bereid om een compromis te sluiten.

Het verschil tussen deze twee ligt hierin, dat u in staat bent het Varken om te praten om mee te gaan naar feesten en party's. Maar het Varken snakt naar het samenzijn en liefkozingen.

Misschien verloopt deze relatie goed. Toch vinden jullie het moeilijk om de eigenschappen van de ander te accepteren.

Terug naar Uw Chinese Teken

Terug naar homepage

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld