Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Mijn Paranormale Ervaringen

 

Hier vertel ik hoe het allemaal is begonnen met mijn spirituele gaven. Lees hieronder mijn verhalen. Het is een kleine greep van mijn  ervaringen.

 

Ontmoeting met John Lennon

Dit gebeurde toen ik tiener was. Mijn vader is een hele grote John Lennon fan. Toevallig had mijn moeder een keyboardboek met het liedje So This Is Christmas van John Lennon. In dat boek zat ook een tekening van zijn gezicht erbij. Elke keer als mijn moeder het goed speelde leek het of zijn gezicht begon te lachen, vertelde ze me. Als ze fout speelde keek hij triest. Tot op een dag ze het weer aan het spelen was, zag ze een gedaante de kamer binnenkomen en het ging ook achter haar staan. Hij leek sprekend op John Lennon. Mijn moeder werd zo bang dat ze de kamer uit ging en het niet meer durfde te spelen. Zou John misschien contact gezocht hebben om misschien muziek door te geven aan haar? Dat weten we nog steeds niet. Maar goed, op een dag gingen we winkelen in de stad en toevallig hoorde mijn neef onze stemmen en sprak ons aan. Ik zat bij de astrologieboeken te kijken. Ondertussen vertelde mijn moeder het verhaal over John Lennon. Tot ik een boek zag die me interessant leek om te kopen. Ik deed het boek open en wat stond er in tot mijn verbazing? De geboortehoroscoop van John Lennon. Toen schrok mijn neef heel erg. Hij noemde ons zelfs eng. Maar eigenlijk waren we allemaal erg verbaasd. Toeval? Nee ik denk het niet. Dit kan gewoon geen toeval zijn. Daarna hebben we deze ervaringen met John Lennon niet meer gehad omdat mijn moeder geen John Lennon meer durfde te spelen. Achteraf wel jammer, want misschien was er wel iets moois uit voortgekomen. Zijn muziek was wel mooi.

Dit was mijn eerste ervaring op spiritueel gebied. Het blijft voor mij wel een bijzondere ervaring.

 

Geest in een discotheek

Zo'n 14 jaar terug ging ik met een goede vriend naar een disco genaamd The Palace in Groningen. Daar gingen we wekelijks op zaterdag naar toe. Op een zaterdagavond gingen we even daar wat drinken op bijna de bovenste verdieping. Ik was gezellig met hem aan het praten tot op een gegeven moment een man achter mijn vriend ging staan. Het was gewoon een goed vriend trouwens. Ik bekeek die man goed en wist niet wat ik zag. Hij kwam niet uit deze tijd. Hij was in uniform. Hij had een rood pak aan met zwarte accenten en ook gouden knopen. Hij keek me aan en ineens verdween hij ook weer. Mijn vriend voelde een kou achter hem en vroeg me of ik iets zag. Ook hij had paranormale gaven. Ik stond op en zei, we gaan maar naar beneden en toen vertelde ik het hem. De volgende dag vertelde ik het mijn ouders. Die zeiden dat The Palace vroeger een theatergebouw was. Vandaar ook al die verdiepingen. Ik wist nu wel zeker dat ik een geestverschijning had gezien. Iemand die vroeger blijkbaar in dat gebouw heeft gewerkt. Voor mij was dit weer een bijzondere ervaring maar niet de laatste. 

 

Engelontmoeting bij mijn auto-ongeluk

In januari 1998 was ik vrij van mijn werk en liep naar de bushalte. Ik keek een paar keer links en rechts of ik kon oversteken naar de bushalte toe. Toen verscheen uit het niets een auto die behoorlijk hard reed. Op dat moment scheelde het weinig dat ik aan de overkant was maar het lukte me net niet het te halen. Toch was ik niet onrustig. Er kwam ineens een stem uit het niets die tegen me zei: je moet je omdraaien en dan op de auto springen. Er verscheen een mooi licht en toen stond er een vrouw met lange blonde haren in een lange lichtroze jurk met vleugels. Vlak voor ik deed wat me verteld werd zag ik een filmpje draaien van mijn hele leven in een seconde. Dat was ook heel apart en een vreemde ervaring. Ik heb met de rug naar de auto toe op de auto gesprongen en doordat de chauffeur op de rem trapte vloog ik er wel af. Ik heb een paar schaafwonden en een pijnlijk staartbotje aan overgehouden. Ook mijn knieŽn doen me soms nog zeer. Een paar jaar later kwam zelfs een bijna hernia de kop op steken waarvoor ik veel fysiotherapie heb gekregen. Toch ben ik sindsdien wel bewust geworden dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik geloof nu ook zeker dat er engelen bestaan. Ik ben dus wel blij dat ik dit heb mogen ervaren, ook al baal je eerst van het ongeluk. Ik ben door de engel er heel goed vanaf gekomen. Daar blijf ik die engel eeuwig dankbaar voor.

 

Mijn overleden oom kwam op bezoek

Mijn oom is in 2008 overleden. Op een donderdagnacht droomde ik dat ik bij mijn oom en tante was en dat ze mij en Bert vroegen of we op hun vogels konden passen. Hij hield Engelse parkieten maar in mijn droom waren het zwanen. Heel gek. Zij gingen op vakantie en daarom werden we ervoor gevraagd. En hij was heel blij en tevreden toen we dit wilden. En ik heb er helemaal niet over nagedacht maar later besefte ik dat hij de vrijdag erna jarig was. Hij heeft me dus bezocht de nacht ervoor wat dus al zijn verjaardag was. Alsof hij wilde aangeven dat hij nog steeds aanwezig is en dat zijn verjaardag gevierd moet worden. Ik barste in tranen uit en heb een kaarsje voor hem gebrand. Toen kwam er een lichtstraal over mij heen en werd het heel erg koud om me heen. Ik vroeg of hij bij me was en het kaarsje flikkerde. Ik heb me half in trance gebracht en allerlei lieve boodschappen van hem doorgekregen. Ook dat hij bij me zal zijn in perioden dat ik het nodig heb. Hij zei ook dat ik beter voor mezelf moet zorgen, ondanks de hectische periodes en mijn leuke baan. Ik moet krachtiger worden en wat ik al wist, meer geaard. Ik kreeg niet echt zijn stem te horen maar ik kreeg wel die boodschappen door. Heel mooi! Toen ik hem gefeliciteerd had met zijn verjaardag voelde ik zijn hand op mijn schouder en arm. Op een gegeven moment heb ik hem gezegd weer naar gene zijde te gaan en de engelen opgeroepen hem daarbij te helpen. Hij bedankte me en ging langzaam weg. Ik ben me bewust aan het worden dat mijn ervaringen steeds vaker geschieden en dat ze steeds intenser aan het worden zijn. 

 

Zoals u al kunt lezen heb ik een paar heftige ervaringen gehad waardoor mijn gaven steeds meer versterkten. Ik zie bijvoorbeeld al mijn hele leven aura's bij mensen, dieren, planten en voorwerpen. Daarnaast ruik ik geuren en hoor ik dingen. Ook mijn dromen worden steeds mooier waarin ik soms mijn overleden dierbaren mag ontmoeten en antwoorden krijg op mijn vragen. Verder kan ik soms orbs (lichtbollen) waarnemen en andere energieŽn. Ook fotografeer ik regelmatig orbs. Het lukt mij ook om in half-trance te raken en zo in contact te komen met de niet waarneembare wereld. Ik ben me nog steeds aan het ontwikkelen en ik zal in de toekomst meerdere ervaringen hier schrijven.

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld