Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Chinese Teken Konijn

Het vrouwelijk Konijn

U bent met uw charmante en gezellige karakter in elk gezelschap een graag geziene gast. Daarom vindt men u zeer waarschijnlijk op het eerstvolgende feest, dat bij vrienden plaatsvindt. Omdat u  graag meehelpt bij de voorbereidingen voor het feest, bent u vanaf 's morgens vroeg al de gastvrouw. U houdt ook van een goed glas wijn. U bent tevens erg attent. U bent gesteld op mensen die u charmant en amusant vermaken. U  heeft veel verschillende interesses. U wordt enthousiast, als u een man met een breed kennisspectrum heeft gevonden. U bezit zelf namelijk ook een enorme mensenkennis. U vindt niets mooier dan op een voorjaarsdag door de vrije natuur te wandelen en het eerste groen of de bloesems te bewonderen, omdat u een sensibele vrouw bent. U houdt van een sfeervol ingerichte woning, het liefst zou u in een buitenwijk in het groen willen wonen. Zolang het in uw woning geen chaos is, maar slechts een gezellige bende, bent u tevreden en voelt u zich thuis. Een steriel opgeruimd huis kan u niet uitstaan. U vindt het leuk om te discussiŽren over culturele of politieke onderwerpen. Een praatje over schilderkunst, muziek of sport vindt altijd gehoor. Maar een gesprek over vrouwenrechten kan u niet bekoren. Daarvoor interesseert u zich absoluut niet. U kan romantisch en teder verliefd zijn en bent sentimenteel en erg kwetsbaar. Daarom heeft u telkens weer behoefte aan een bewijs van uw partner, dat hij van u houdt en u trouw is.

 

Het mannelijk Konijn

U voelt zich overal thuis, waar u zich profileren kan. Dat kan net zo goed in de mondaine wereld van de kunst of het theater zijn als op een bijeenkomst, bijvoorbeeld een literaire of politieke avond, waar u kan uitblinken door uw deskundigheid. Maar bovenal geniet u van discussieavonden met vrienden. Hier kan u bewijzen hoe veelzijdig uw kennisgebied is. Men leert u vooral kennen op zo'n discussieavond. Om de aandacht van u te trekken, dient een vrouw elegante kleding te dragen. Een goed op elkaar afgestemde make-up en een fijn parfum ronden het beeld harmonisch af. U bent niet alleen een hoffelijke man, maar ook een geniale en humoristische gesprekspartner. Als een mooie vrouw u uw totale aandacht geeft, voelt u zich erg gevleid. U heeft veel tijd nodig, voordat u besluit iemand uit te nodigen of mee uit te nemen. U bent een uitstekende gastheer. U houdt er niet van over problemen te praten. U houdt niet van moeilijkheden, u gaat zelf altijd alle problemen handig uit de weg. U bent een erg romantisch, fantasievol en liefdevol mens, bij wie men, als men het goed weet aan te pakken, zeer gelukkig zou kunnen worden. 

 

Zakelijke relaties tussen konijn en andere Chinese tekens 

 

KONIJN/RAT 

Beiden houden van vrede. Dus zal er weinig ruzie tussen jullie voorkomen. Ook respecteren jullie elkaar. De samenwerking zal behoorlijk rustig zijn. Grote conflicten zullen er niet ontstaan, maar ook geen grote resultaten!

 

KONIJN/BUFFEL

Hoewel jullie elkaar best mogen en elkaar accepteren, zullen jullie niet zonder meer goed kunnen samenwerken. De eigenwijze en robuuste Buffel zal altijd proberen om u als gevoelige Haas af te remmen en tegen te houden. Ruzies komen echter zelden voor. Beroepsmatige successen zijn in elk geval wel te voorzien.

 

KONIJN/TIJGER 

Het sprankelende temperament van de Tijger is voor u teveel gevraagd. Toch bent u gefascineerd door de kracht en de moed van de Tijger. Maar misverstanden dan wel gebrek aan vertrouwen maken uiteindelijk een duurzame samenwerking uiterst twijfelachtig. Jullie zijn gewoon veel te verschillend. Toch kunnen jullie als zakelijke partners nog veel bereiken.

 

KONIJN/KONIJN

 Jullie kunnen goed met elkaar opschieten. Er is geen sprake van een machtsstrijd, maar jullie helpen elkaar juist. Beiden houden van een aangenaam en gemoedelijk leventje. Jullie respecteren elkaar en werken rustig samen. Doordat jullie allebei erg vredelievend zijn aangelegd, zal er niet zo snel ruzie ontstaan.

 

KONIJN/DRAAK 

U en de Draak hebben gemeenschappelijke interesses. U bewondert de scherpzinnigheid en de moed van de Draak en voelt zich door hem aangetrokken. Conflicten zijn bij deze persoonlijkheden niet uitgesloten. Op den duur vormt ieder zijn eigen front, wat langdurig beroepsmatig succes in de weg staat.

 

KONIJN/SLANG 

Een redelijke combinatie. Het initiatief gaat in elk geval uit van de slimme Slang. Jullie tolereren elkaar, zolang het om gemeenschappelijke belangen gaat. Maar een sterke sympathie of band ontbreekt. U past zich alleen maar aan om de Slang te imponeren. Maar als de Slang ontrouw wordt, dan verlaat u hem zonder voorafgaande waarschuwing.

 

KONIJN/PAARD

U begrijpt het temperamentvolle en ijdele Paard niet. Het Paard voelt zich beter dan u. Jullie hebben nauwelijks gemeenschappelijke interesses. Bij deze combinatie kan men er van tevoren wel van uitgaan, dat er meningsverschillen of zelfs vijandelijkheden zullen ontstaan.

 

KONIJN/GEIT 

Dit is een uitstekende combinatie. Jullie mogen en begrijpen elkaar onmiddellijk. Jullie hebben veel gemeenschappelijks. Allebei zijn jullie vredelievend en streven naar zekerheid. Samen vormen jullie een succesvol en winstgevende connectie.

 

KONIJN/AAP 

Er bestaat tussen beiden een matige relatie. Ook al zouden jullie de beste vrienden zijn, toch zouden er kleine ruzies en anders zeker enige rivaliteit tussen hen ontstaan. De Aap is altijd bezig om u met zijn grappen op te vrolijken, wat u zich ook graag laat wel gevallen. Jullie stimuleren elkaar, doordat de Aap u moed inspreekt en u de overmoedige en altijd goed gehumeurde Aap afremt. Desondanks missen jullie het grenzeloze vertrouwen in elkaar.

 

KONIJN/HAAN

U en de Haan zijn vanwege grote tegenstellingen te verschillend. Meningsverschillen leiden telkens weer tot venijnige discussies. Deze aanhoudende ruzies gaan de krachten van u te boven, die niets liever wil dan in vrede te leven.

 

KONIJN/HOND

 Een hoogst vreedzaam collectief vol van wederzijds vertrouwen. De Hond is een betrouwbare partner die aan zelfvertrouwen wint door de vriendschap met u. Allebei zonderen jullie je graag af en jullie hebben een veel begrip voor elkaar. Beiden zijn vlijtig en gezamenlijk kunnen jullie veel geluk en voorspoed behalen.

 

KONIJN/VARKEN 

Het Varken brengt u geluk. Jullie zijn beide erg vredelievend. Het Varken geeft u de zekerheid die u nodig heeft voor uw creativiteit. Omdat Varkens ook in financiŽle zaken erg handig zijn, kan u zorgeloos uw werk doen. Als het nodig is, hebben jullie gemeenschappelijke interesses. Eensgezind weten jullie het zakenleven in zijn facetten te overwinnen.

 

Liefdesrelaties tussen Konijn en andere Chinese tekens

 

KONIJN+RAT 

Hoewel jullie erg verschillend zijn, hebben jullie wel dezelfde eigenschappen. Jullie zijn allebei gezellig, kunnen goed met geld omgaan en houden van een huiselijk familieleven.

Toch kunnen jullie elkaar niet uitstaan. Allebei zien ze in de ander die eigenschappen terug, die ze van zichzelf juist haten! Deze relatie zal niet lang stand houden.

 

KONIJN+BUFFEL

U bent zacht, scherpzinnig en staat altijd voor de medemens klaar. U kunt echter ook genotzuchtig en hebberig zijn. De Buffel blijft altijd zakelijk, maar is ook integer en gedisciplineerd.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u openstaat voor ideeŽn en gevoelens van uw medemensen. Maar de Buffel is niet gevoelig genoeg om u te begrijpen.

Alleen als jullie je serieus bezighouden met jullie relatie, kan de een de missende eigenschappen van de ander verbeteren. Maar dan zullen jullie ook tot in lengte van dagen van elkaar blijven houden.

 

KONIJN+TIJGER

U bent fantasievol en houdt zich graag bezig met kunst. De Tijger is theatraal, erotisch en sprankelt van energie.

Het verschil tussen deze twee is, dat u gevoelig en creatief belangstelling heeft voor de artistieke kanten van het leven, terwijl de Tijger een overenthousiast en hartstochtelijk temperament bezit.

Hoewel jullie ongelijksoortig zijn, kunnen jullie goed met elkaar opschieten. Er kan een zinvolle relatie ontstaan.

 

KONIJN+KONIJN 

Jullie zijn allebei Konijnen en hebben dezelfde karaktereigenschappen. Jullie zijn kalm en slim.

Tussen jullie zijn er zo goed als geen verschillen. Jullie zijn in staat om elkaar maar tot op zekere hoogte tevreden te stellen, want u bent niet onbaatzuchtig, maar ook niet behulpzaam.

Het leven zal voor beiden rustig en vreedzaam verlopen, zolang geen van beiden het idee krijgt meer verantwoordelijkheid te moeten dragen dan de andere partner.

 

KONIJN+DRAAK

U bent een bekwame en getalenteerde Konijn, maar ook introvert en erg berekenend. De Draak is een onafhankelijke, levenslustige en vrolijke persoonlijkheid, die altijd het laatste woord wil hebben.

Het verschil tussen deze twee zit hem hierin, dat u niet in staat bent om uw levenslustige en onstuimige partner discretie en manieren bij te brengen. Maar zij/hij vind u juist niet ambitieus en fanatiek genoeg.

Deze relatie zal op den duur niet goed gaan. Daarvoor is de Draak te dominant voor u.

 

HAAS+SLANG

U heeft veel potentieel en een visie op materiŽle doelstellingen. Maar gelijktijdig bent u tactvol en zeer gemak- en genotzuchtig. De slang is intelligent en altijd op zoek naar succes. Bovendien is de Slang net als u slim en filosofisch aangelegd.

Het verschil tussen deze twee ligt hierin, dat u gemak belangrijker vindt dan uw werk en zich maar half inzet. Maar de slang is juist ijverig en veeleisend bezig om succes af te dwingen.

Jullie kunnen elkaar goed verdragen en zouden elkaar prima kunnen aanvullen, als jullie niet van tijd tot tijd de neiging zouden hebben om te filosoferen en te mediteren. Het kan dan nog wel eens op ruzie uitlopen en dan zullen jullie allebei het contact verbreken.

 

KONIJN+PAARD

U houdt van zijn rust en kan het ijdele en behoorlijk onrustige Paard niet begrijpen. Bovendien bent u bezig met andere zaken, waardoor u ook niet zal proberen om zich aan te passen. Het paard laat zich graag leiden door haar/zijn gevoelens en haar/zijn intuÔtie en ze/hij vindt u, met uw behoedzame en gevoelige karakter, ontzettend saai.

Het verschil tussen beiden is, dat u de voorkeur geeft aan rust en eenzaamheid, terwijl het Paard zich door zijn/haar gevoelens laat leiden en constant afwisseling nodig heeft om gelukkig te kunnen leven.

Deze twee partners denken allebei alleen aan hun eigen. Geen van beiden houdt rekening met de ander. Jullie willen elkaar ook niet begrijpen. Daarom kan een relatie tussen jullie beiden nooit goed aflopen.

 

KONIJN+GEIT

U bent goedmoedig, slim en scherpzinnig en ontvankelijk voor de geheime gedachten van uw partner. De Geit heeft een medelevend en gevoelig karakter dat u weet te waarderen.

De harmonie bij deze twee zit hem daarin, dat u alles zal doen om uw partner niet te confronteren met narigheid en het nemen van beslissingen. En de Geit zorgt er door haar onafhankelijkheid voor, dat u wat doelbewuster wordt.

Jullie hebben aan een half woord al genoeg. Jullie zullen met elkaar erg gelukkig worden.

 

KONIJN+AAP

U bent een angstig type dat altijd eerst goed moet nadenken, voordat u klaar bent om tot actie over te gaan. De Aap is een zelfverzekerde en vrolijke persoonlijkheid, die trots is op haar eigen capaciteiten.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u zich vernederd voelt door het zelfverzekerde karakter van de Aap. De Aap kan het juist niet uitstaan, dat u altijd zo bang bent en zo lang nadenkt, voordat u een beslissing neemt.

Bij jullie kunnen er fikse ruzies ontstaan, als jullie je niet een klein beetje oriŽnteren op de andere partner. Alleen als jullie er voor jullie zelf voordeel in zien, zijn jullie bereid om gezamenlijk ťťn lijn te trekken.

 

KONIJN+HAAN

U houdt van gemak en zou graag willen, dat de Haan u 24 uur per dag verzorgt. De Haan is erg capabel, nauwgezet en recht op de man af en de Haan ziet niet in, waarom ze/hij aan uw gemakzucht zou moeten voldoen.

Het verschil tussen beiden zit hierin, dat u erop staat om door uw partner als een pasja te worden bediend. Maar de Haan laat u weten, dat ze/hij er niet aan denkt om in te gaan op uw eisen.

Dit is geen goede relatie. Jullie zouden elkaar het leven erg moeilijk maken.

 

KONIJN+HOND

Beiden stellen geen overdreven eisen aan de partner en leven dus gelukkig met z'n tweeŽn. Dankzij uw inlevingsvermogen en uw belangstelling voor de Hond, weet u altijd wat de Hond dwars zit. De Hond bezit een logisch en gezond verstand en kan u altijd opvrolijken, als u gedeprimeerd bent.

De harmonie tussen deze twee is, dat u diplomatiek en met een plichtgevoel het leven door probeert te komen, terwijl de Hond liefdevol van u houdt en u met raad en daad ter zijde staat.

Dit is een zeer plezierige en goede relatie.

 

KONIJN+VARKEN

U bezit de vaardigheid om zich slim uit hachelijke situaties te redden. Het Varken is een betrouwbare, genereuze en volgzame vriend, die bovendien bewondering heeft voor de beschaafde manieren van u.

De harmonie tussen deze twee ligt hierin, dat u zich handig uit alle voor uw lastige situaties weet te redden, terwijl het Varken zichzelf grootmoedig en onbaatzuchtig inzet voor uw welzijn.

Beide partijen hebben veel begrip voor de ander. Deze relatie zal zeker goed functioneren.

Terug naar Uw Chinese Teken

Terug naar homepage

 
 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld