Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Chinese Teken Hond

 

 

De vrouwelijke Hond

 

Zeer welbespraakt, dynamisch en meestal kunstzinnig aangelegd bent u als vrouwelijke Hond. U bezit een ongewone charme en geniet ervan om in gezelschap de aandacht te trekken. U bent een charmante en zeer elegant geklede vrouw. U houdt van een complimentje, want het doet u altijd een plezier om bewondering op te roepen. Door uw betoverende schoonheid ligt de hele mannenwereld aan uw voeten. U geeft de voorkeur aan een man, die eenvoudig, maar smaakvol gekleed is. Een chique blazer met een bijpassende stropdas. Bovendien heeft u een afschuw van vertrouwelijkheden. U houdt daarom van diplomatieke mensen. Hoewel u snel en gemakkelijk contacten aanknoopt, hoort u niet tot de groep van vrouwen, die tegenover vreemden zich snel gewonnen geven. U als betoverende vrouw bent helaas hypergevoelig. Uw inrichting en stijl vindt u niet zo belangrijk maar het moet wel nauwkeurig schoongemaakt zijn. Bij u gaat het meer om een paar details, zoals een oud wandkleed of een kostbaar schilderij. U houdt van de natuur, daarom gaat het in uw gesprekken telkens weer over het milieu. Bovendien houdt u van antiek. In gevoelskwesties bent u erg sensibel. Om niet depressief te worden, heeft u constant behoefte aan nieuwe liefkozingen, zachtheid en de vurige beloftes van uw partner nodig.

 

De mannelijke Hond

U bent een zeer eerlijk denkende en gelijktijdig strijdlustige persoonlijkheid, uitgerust met een goede mensenkennis. U bent in het bezit van een venijnig humor, waardoor uw spottende aard soms erg kwetsend kan zijn. Normaal gesproken bent u zeer spraakzaam en waardeert u avonden samen met uw vrienden. Bovendien heeft u een hang naar mondaine evenementen. Als het om contacten tussen mensen gaat, bent u erg wantrouwend. U bent altijd bang om teleurgesteld te worden in de liefde. U houdt van vrouwen die kleren dragen dat hen aantrekkelijk maakt. Echte sieraden, een zorgvuldig aangebrachte make-up en een meeslepend parfum moeten het geheel afronden. Uw intuÔtie is noemenswaardig. U heeft alles direct door. Misschien is uw nieuwsgierigheid groter dan uw wantrouwen. U houdt van een stijlvolle inrichting. Daarbij horen onder andere boeken, tapijten en oude schilderijen dan wel goede reproducties. In het geval dat u een huis of een eigen woning bezit, dan ziet u dit als een bewijs van stabiliteit. U houdt van intellectuele twistgesprekken. U bent echter ook een cynicus. Fouten die mensen maken worden direct door u verbeterd, maar wel op een vriendelijke manier. Met attenties zoals een mooi boek of een bijzondere stropdas kan men u altijd een plezier doen. U kunt hartstochtelijk verliefd zijn. Hoewel bij u van binnen een vurige vulkaan borrelt, moeten uw gevoelens telkens weer met veel inlevingsvermogen, fantasie en liefkozingen ontstoken worden.

 

Zakelijke relaties tussen Hond en andere Chinese tekens.

 

HOND/RAT

Beiden hebben jullie ontzag en bewondering voor elkaar. Er ontstaan geen belangrijke meningsverschillen. De Rat is gesteld op de oprechte en rechtvaardig denkende Hond als u. Jullie vertrouwen elkaar en kunnen als het nodig is eensgezind samenwerken.

 

HOND/BUFFEL

Tussen u en de Buffel vindt men maar weinig gemeenschappelijke interesses. Een zakelijke relatie zal niet geheel onproblematisch zijn, omdat jullie maar weinig van elkaar begrijpen. Honden en Buffels zijn niet zo erg op elkaar gesteld en kunnen daardoor niet zo goed met elkaar overweg.

 

HOND/TIJGER

Jullie begrijpen elkaar onmiddellijk. Allebei bewonderen jullie de eigenschappen van de ander. Het is een geweldige combinatie. Hier komen geen communicatieproblemen voor. Gezamenlijk kunnen jullie veel succes en voorspoed verdienen.

 

HOND/KONIJN

Een hoogst vreedzaam collectief vol van wederzijds vertrouwen. U bent een betrouwbare partner die aan zelfvertrouwen wint door de vriendschap met het Konijn. Allebei zonderen jullie je graag af en jullie hebben veel begrip voor elkaar. Beiden zijn vlijtig en gezamenlijk kunnen jullie veel geluk en voorspoed behalen.

 

HOND/DRAAK

De imposante Draak en u als bescheiden Hond hebben geen begrip voor elkaar. Het komt tussen beiden altijd tot serieuze strubbelingen. Omdat jullie elkaar niet vertrouwen is deze relatie moeilijk vol te houden.

 

HOND/SLANG

U bent gefascineerd door de slimheid van de Slang. Jullie hebben allebei respect voor elkaar. Doordat jullie gezamenlijke interesses hebben, zijn er geen serieuze conflicten te verwachten. Met z'n tweeŽn vormen jullie een solide team.

 

HOND/PAARD

Tussen u en het Paard bestaat een grote sympathie en saamhorigheid. Het is een gunstige combinatie. Ook is het een gelukkige en veelbelovende relatie.

 

HOND/GEIT

Jullie geven weinig blijk van gezamenlijke interesses. In het gunstigste geval respecteren jullie elkaar ten minste nog. U heeft behoefte aan zekerheid om gelukkig te kunnen zijn. De Geit kan zonder een sterke partner nauwelijks leven. Daarom zou deze combinatie eindigen in een catastrofe.

 

HOND/AAP

Dit is een goede en verstandige combinatie. Jullie hebben respect voor elkaar en kunnen goed met elkaar samenwerken.

 

HOND/HAAN

De ijdelheid van de Haan staat u erg tegen. Daardoor kan er nauwelijks een goede en duurzame band tussen beiden ontstaan. Doordat jullie ten opzichte van elkaar een antipathie voelen en nauwelijks iets gemeenschappelijks hebben, is de relatie tot elkaar matig tot koel.

 

HOND/HOND

Tussen jullie komen geen moeilijkheden voor. Gelijkgezind passen jullie zich aan elkaar aan. Jullie kunnen uitstekend met elkaar omgaan en werken voor een gemeenschappelijk doel fantastisch samen.

 

HOND/VARKEN

Dit is een ideale combinatie. Het komt nauwelijks tot meningsverschillen of tot een machtsstrijd. Zakelijk gezien zijn jullie erg succesvol.

 

Liefdesrelaties tussen hond en andere Chinese tekens.

 

HOND+RAT

Jullie zijn even verstandig en hebben het vermogen om jullie je aan te passen. U bent onderhoudend en fijngevoelig. De Rat is zuinig en aanhalig.

De harmonie tussen beiden ligt hierin, dat u veel te tactvol bent om over elke kleinigheid ruzie te maken, terwijl de Rat goed met geld om kan gaan.

Een zeer goede relatie, als jullie elkaar de vrijheid geven voor een eigen mening en om te doen wat jullie zelf willen.

 

HOND+BUFFEL

Beiden zijn jullie nauwgezet en trouw. U bent voor meningsvrijheid en gelijkheid. De Buffel is bazig en koppig.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u uw mening niet onder stoelen of banken steekt en de Buffel ergert zich aan uw directe en onverbloemde karakter.

Zelfs met heel veel begrip voor de partner en verdraagzaamheid is deze relatie op den duur gedoemd te mislukken.

 

HOND+TIJGER

Beiden zijn jullie idealistisch en toeschietelijk. U bent objectief en kan logisch denken. De Tijger is een driftkop en impulsief.

De harmonie tussen deze twee is, dat u met uw evenwichtige karakter altijd kan helpen, als de bevlogen Tijger weer eens te emotioneel reageert. De Tijger maakt van haar/zijn gevoelens geen geheim voor u.

In deze relatie gaan jullie erg ongedwongen met elkaar om. Allebei weten jullie het karakter van de ander te waarderen. Een zeer goede combinatie!

 

HOND+KONIJN

U bent eerlijk, heeft goede manieren en bent altijd in voor een goede grap. Het Konijn is fantasievol, charmant en diplomatiek. Het Konijn houdt van luxe en comfort.

Het verschil tussen beiden ligt daarin, dat u het Konijn graag eens mee uit wil nemen, maar toch meer van uw werk houdt. Maar het Konijn geeft de voorkeur aan luxe en comfort en maakt het graag gezellig voor u.

Allebei accepteren jullie de eigenaardigheden van de ander. Daarom is het een goede en duurzame relatie.

 

HOND+DRAAK

Allebei hebben jullie leidinggevende capaciteiten. U bent strijdlustig, maar houdt van samenwerken. De Draak is brutaal en belust op macht.

Het verschil tussen deze twee zit hem hierin, dat u de reputatie heeft strijdlustig en scherp te reageren, als Draak u beledigt. Maar de Draak vindt u juist humeurig en autoritair, als zij/hij probeert haar/zijn recht te halen door u onder druk te zetten.

Van deze twee is geen van beiden voor de ander geboren. Jullie karaktereigenschappen vullen elkaar niet aan. Man kan het beste spreken van een haatliefde verhouding.

 

HOND+SLANG 

U bent open, nuchter en ook nog absoluut niet materialistisch. De Slang is mysterieus, egoÔstisch en is erg gesteld op luxe.

Het verschil tussen deze twee ligt hierin, dat u het mysterieuze karakter van de Slang met haar/zijn sterke gevoel voor luxe en comfort niet kan doorgronden. de Slang heeft weliswaar een groot respect voor u, maar de Slang houdt nog meer van spiritualiteit en luxe.

Als jullie allebei iets meer respect zouden hebben voor de eigenaardigheden van de ander, zouden jullie uiteindelijk als goede vrienden samen kunnen leven.

 

HOND+PAARD

U bent achtenswaardig en intelligent en heeft veel begrip voor de behoeften van anderen. Het Paard heeft een sterk gevoel voor strategie; het Paard weet altijd het juiste moment in te schatten om bepaalde zaken gedaan te krijgen.

De harmonie tussen beiden is, dat u scherpzinnig genoeg bent om samen te werken met het hoogbegaafde Paard. En het Paard is enthousiast over uw praktische instelling.

Dit moet een gelukkige relatie worden, omdat jullie allebei ontzettend veel begrip voor de ander tonen.

 

HOND+GEIT

U bent een logisch denkend mens met een zeer direct karakter, waarvan u ook geregeld gebruik maakt. De Geit is uiterst gevoelig en daarbij nog zeer sentimenteel en kleinzerig. Alleen als de Geit voelt dat ze/hij echt begrepen wordt, kan ze/hij tolerant en onbaatzuchtig zijn.

Het verschil tussen deze twee zit hem daarin, dat u op de kleinzerigheid van de Geit eerder nors dan meelevend reageert. Maar de Geit voelt zich door de harde en directe houding van u onbegrepen en wordt daardoor nog gedeprimeerder.

Jullie hebben te weinig gemeenschappelijks om tevreden met elkaar te kunnen leven.

 

HOND+AAP

U bent een knappe kop met verstandige methoden en logische standpunten. De Aap is een geestige, charmante waaghals.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u een idealist bent, die uw principes boven alles stelt, terwijl de Aap een materialist is, die vermogen en bezit op de eerste plaats heeft staan.

Als jullie allebei de fouten van de ander voor lief nemen en samen een tussenweg proberen te zoeken, zou dit nog een behoorlijk positieve relatie kunnen worden.

 

HOND+HAAN

Beiden zijn directe en veeleisende persoonlijkheden, die telkens verontwaardigd zijn over de fouten van de ander. U bent beminnelijk en onverschillig, zolang u met rust gelaten wordt. De Haan is binnen deze relatie eigenwijs en intolerant.

Het verschil tussen beiden zit hierin, dat u al bij de geringste uitdaging van de Haan gefrustreerd tot de strijd over wil gaan. Maar de Haan begrijpt juist niet, waarom u zo fel reageert, want de Haan wil u toch alleen maar veranderen.

Deze relatie zal sterk onderkoeld zijn, als beiden niet iets meer aandacht besteden aan de andere partner. Met het verstrijken van de tijd zal de liefde doven.

 

HOND+HOND

Allebei hebben jullie een goedmoedig en stabiel karakter. Jullie passen je voortreffelijk aan en streven naar harmonie. Allebei accepteren jullie de raadgevingen van de ander.

U bent beiden erg kritisch en direct, maar tegelijk ook aanzienlijk denigrerend en geducht reagerend op elkaar.

Omdat geen van beiden het kan verdragen om overgeslagen te worden, zouden jullie binnen de relatie alle beslissingen gezamenlijk moeten nemen.

 

HOND+VARKEN

U bent betrouwbaar en diplomatiek. U hoort tot die groep van mensen, op wie men altijd kan rekenen. Het Varken heeft behoefte aan bescherming en klaagt niet. Jullie zijn allebei bereid om te delen.

De harmonie tussen deze twee ligt hierin, dat u te vertrouwen bent en het Varken altijd voor gevaren wil beschermen. En het Varken geeft een aangenaam en behaaglijk gevoel van saamhorigheid.

Hoewel beiden een totaal verschillende levenshouding hebben, kunnen jullie een behoorlijk gelukkige relatie hebben, omdat geen van beiden de zwaktes van de ander zal misbruiken.

Terug naar Uw Chinese Teken

Terug naar homepage

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld