Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Chinese Teken Haan

De vrouwelijke Haan

U bent een amusante en opgewekte persoonlijkheid, die het leuk vind om discussies aan te gaan. U houdt van feesten en gezellige bijeenkomsten. Overal waar veel en levendig gedebatteerd wordt, voelt u zich prima thuis. Maar u kunt ook een eenvoudig gesprek veranderen in een heftig debat. U houdt van discussies. U houdt er ook van mensen van uw standpunt te overtuigen. U wilt het liefst door een toekomstige partner uitgenodigd worden met  met een bos bloemen. Door deze waas van romantiek zal u de uitnodiging niet kunnen afslaan. U houdt van mannen in elegante kleding. U houdt van lekker eten en let daarbij op de goede reputatie van de keuken. U waardeert een gezonde, traditionele maaltijd. Omdat u een actieve, zelfstandige en onafhankelijke vrouw bent, zal u proberen om op te vallen, zowel door de gesprekken als ook doordat u alle bezigheden vertelt, waarmee u zich bezig houdt. U houdt van een smaakvol ingerichte woning die er rustiek uit moet zien, dan zult u een beetje rommel ook door de vingers zien. Als uw woning ook nog in een goede omgeving ligt dan voelt u zich uiterts prettig. U bent in elk geval een vrouw van dialogen. U praat over alles. Dat begint bij de grote wereldproblemen en eindigt bij de roddelpraat. U houdt van conversatie en bent daardoor een beetje kletserig. Maar uw verfrissende en vrolijke karakter is ervoor verantwoordelijk, dat dit zwakke punt nauwelijks van belang is. U houdt van cadeaus, van de klassieke CD tot boeken en schoonheidsproducten. U kunt hartstochtelijk verliefd worden. Maar u verlangt van uw partner net zoveel liefde en tederheid, als u zelf in staat bent om te geven. 

 

De mannelijke Haan

U bent een attractieve en buitengewoon ambitieuze persoonlijkheid. U wilt graag imponeren. Daarom stelt u zichzelf constant nieuwe uitdagingen. Dat neemt een groot gedeelte van uw tijd in beslag. Maar ondanks al uw bezigheden bent u altijd bereid om een vriend te helpen bij bijvoorbeeld een verhuizing of met een andere pleziertje. U houdt van attractieve vrouwen met wie u kunt pronken. Minder goed ogende personen hebben gewoon geen kans. U ziet vrouwen graag in een nauwsluitende spijkerbroek, sportschoenen en een gedecoreerd shirt, waarin uw figuur goed uitkomt. Lang haar vindt u het mooist bijeengebonden met een mooie doek. Make-up moet niet te opvallend zijn en het parfum niet te sterk. Toch houdt u ook van vrouwen in elegante kleding. Schoenen en tas moeten bij elkaar passen en een zorgvuldig make-up en een geurige parfum moeten het afronden. U praat graag over uw werk, omdat werk de inhoud van uw leven bepaalt. U wilt dolgraag discussiëren. Tegenargumenten vindt u heerlijk, een uitdaging. Deze tegenspraak, waarmee bijvoorbeeld een vrouw haar stelling verdedigt, zal haar in uw aanzien doen stijgen. U bent een perfectionist en heeft voor alles interesse, maar toch vooral voor uw eigen werk. u bent een ambitieuze man en zit vol met plannen. U bent een excellente minnaar, maar bent snel jaloers en heeft veel tederheid nodig.

 

Zakelijke relaties tussen Haan en andere Chinese tekens.

 

HAAN/RAT

U als kwistige Haan en de zuinige Rat kunnen helemaal niets met elkaar beginnen. Met deze twee totaal verschillende partners kunnen geen resultaten bereikt worden. Het is dus geen goede zakelijke combinatie.

 

HAAN/BUFFEL

Tussen jullie is er geen verschil. Jullie hebben dezelfde interesses. Jullie hebben wederzijds bewondering voor elkaar en hebben als collega's samen veel succes.

 

HAAN/TIJGER

Jullie lijken veel op elkaar. Allebei willen jullie bewonderd worden. Het is een redelijke combinatie die echter niet voor altijd goed zal blijven gaan.

 

HAAN/KONIJN

Het Konijn en u zijn op grond van grote tegenstellingen te verschillend. Meningsverschillen leiden telkens weer tot venijnige discussies. Deze constante ruzies gaan de krachten van het fijngevoelige Konijn te boven, die eigenlijk het liefst in vrede wil leven.

 

HAAN/DRAAK

Een veelbelovende samenwerking. U bent trots op de Draak. Als de Draak ertoe genegen is om zich door u te laten leiden in zakelijke transacties, dan zijn jullie samen een onverslaanbaar team. Gezamenlijk vinden jullie dan geluk en voorspoed.

 

HAAN/SLANG 

Tussen jullie heerst een groot vertrouwen en wederzijds begrip. U met uw blijmoedige karakter bent een sterke partner voor de Slang. Op jullie werk vormen jullie samen een succesvol team.

 

HAAN/PAARD 

Tussen jullie kan het herhaaldelijk tot aanvaringen komen. Jullie hebben wel respect voor elkaar, maar eerst moeten hindernissen overwonnen worden en meningsverschillen uitgepraat, voordat jullie gezamenlijk ergens aan kunnen werken. Toch zijn jullie op de lange duur geen succesvol team.

 

HAAN/GEIT

Tussen Geit en u bestaan geen problemen wat betreft het begrip voor elkaar. Alleen de onzorgvuldigheid van de Geit geeft elke keer weer aanleiding voor conflicten. Verder kunnen jullie goed met elkaar opschieten. De sterren staan goed voor een zakelijke samenwerking.

 

HAAN/AAP

Tussen jullie bestaat een grote bereidheid om tot overeenstemming te komen. Jullie tolereren elkaar, als er een gemeenschappelijk belang bestaat. Verder is het maar een kille relatie. Beroepsmatig is een goede samenwerking mogelijk.

 

HAAN/HAAN

Tussen jullie bestaan veel overeenkomsten. Zo zijn jullie geen van beiden bereid om ook maar een duimbreed toe te geven en beiden willen de baas zijn. Er zal dan ook een machtsstrijd ontstaan. Een goede samenwerking tussen jullie is alleen mogelijk onder bepaalde voorwaarden.

 

HAAN/HOND

De ijdelheid van u staat de bescheiden Hond erg tegen. Daardoor kan er nauwelijks een goede en duurzame band tussen beiden ontstaan. Doordat jullie ten opzichte van elkaar een antipathie voelen, is de relatie tot elkaar matig tot koel.

 

HAAN/VARKEN

Gemeenschappelijke interesses kunnen niet uitgesloten worden. Hoewel jullie weinig begrip voor elkaar kunnen opbrengen, zijn jullie toch allebei in staat om succesvol met elkaar samen te werken.

 

Liefdesrelaties tussen Haan en andere Chinese tekens.

 

HAAN+RAT

U bent een analyticus en perfectionist. De Rat is praktisch, streberig en intelligent.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u constant op een autoritaire, ideologische en kritische manier uw mening verkondigt. De Rat voelt zich beledigd door uw aanhoudende kritiek en toont daarom geen bereidwilligheid om uw bevelen blindelings op te volgen.

Geen van beiden heeft begrip voor de ander. Een relatie zal dan ook niet lang stand houden.

 

HAAN+BUFFEL

U bent openhartig en vrijmoedig en werkt hard en in alle ernst om de behoefte van de Buffel aan prestige te bevredigen. De Buffel is gereserveerd, bedachtzaam en onvoorwaardelijk betrouwbaar.

De harmonie tussen beiden ligt hierin, dat u de Buffels betrouwbaarheid naar waarde weet te schatten en zich in wil zetten voor haar/zijn welzijn en veiligheid. De Buffel vindt uw gevoel voor veiligheid erg prettig en wordt door uw vrolijke en optimistische aard gestimuleerd om meer uit haar/hem zelf te halen.

Dit is een voortreffelijke en duurzame relatie. Allebei vinden jullie de andere partner verantwoordelijk en trouw.

 

HAAN+TIJGER

Hoewel jullie twee totaal verschillende persoonlijkheden zijn, hebben jullie toch allebei dezelfde eigenschappen. Jullie zijn egoïstisch, actief en bovenal strijdlustig. Telkens weer ontstaat er tussen jullie een machtsstrijd, omdat jullie geen van beiden willen wijken voor de ander.

In deze combinatie reageren beide partners alleen maar eigenwijs en kleinzielig. Geen van beiden is bereid om met de ander rekening te houden. Deze relatie kan misschien met veel goede wil wel functioneren, maar zal zeker niet lang standhouden.

 

HAAN+KONIJN 

U bent erg ijverig, maar ook meedogenloos en uw kritiek is van een venijnige directheid. Het Konijn is een kunstzinnig en terughoudend type, maar niet al te vlijtig.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u consequent uw mening kenbaar maakt en dan uw tact en fijnzinnigheid aan de kant zet. Maar het Konijn reageert koppig op uw aanhoudende kritiek en breekt de communicatie met u af.

In deze relatie botsen twee persoonlijkheden fel tegen elkaar aan, omdat geen van beiden moeite doet om de ander te begrijpen. Jullie zullen wel nauwelijks duurzaam met elkaar kunnen leven.

 

HAAN+DRAAK

U bent verstandig, intelligent en zeer ijverig. De Draak is doelbewust, energiek en enthousiast.

De harmonie tussen beiden zit hem hierin, dat u zich aangetrokken voelt door de kranige en energieke Draak en bereid bent om te zorgen voor haar/zijn welzijn en veiligheid. En de Draak staat altijd klaar om u te ondersteunen, zodat u snel carrière kan maken.

Omdat de loslippigheid van u voor de Draak niets uitmaakt en u ook eigenschappen accepteert van de Draak, staat deze relatie onder een gunstig gesternte.

 

HAAN+SLANG

U bezit een explosieve ijver en onverschrokken optimisme. De Slang is kalm, beschouwend en zal nooit handelen zonder eerst goed na te denken.

De harmonie tussen beiden zit hem hierin, dat u met uw optimisme de Slang met haar/zijn serieuze levenshouding kunt opvrolijken. En de Slang is in staat om u terug te halen naar de werkelijkheid.

In deze relatie krijgen beide partners de gelegenheid om de eigenaardigheden van de ander op orde te brengen. Het kan een duurzame en bijzonder harmonieuze relatie worden.

 

HAAN+PAARD

U heeft grandioze ideeën en uw methoden zijn altijd betrouwbaar en precies. Het Paard zet zich in voor praktische en realistische doelen, maar is bij de uitvoering hiervan onberekenbaar en inconsequent.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u het Paard provocerend en ondiplomatiek bekritiseert vanwege haar/zijn manier van levens en inconsequente werkwijze. Maar het Paard is niet bereid om gehoor te geven aan de grote uitdagingen van u.

Met deze twee partners mag men niet rekenen op een onbezorgd samenleven. Deze relatie zal in de loop van de tijd mislukken.

 

HAAN+GEIT

U bent enorm actief en bezeten van een ronduit akelige perfectie. De Geit is goedhartig, gevoelig en afhankelijk van u.

De harmonie tussen beiden ligt hierin, dat u de Geit aanhankelijkheid waardeert, terwijl de Geit u bewondert en begrip heeft voor uw ambities.

Als u enigszins rekening zou houden met de Geit, staat deze relatie onder een gunstig gesternte.

 

HAAN+AAP

U bent strikt, streng en bovenal zeer kritisch en u houdt van discussies. De Aap houdt van feesten, voelt zich aangetrokken door het spotlight en is een gezellige gesprekspartner.

De harmonie tussen beiden zit hem hierin, dat de levendige charme van de Aap u fascineert en uw welsprekendheid in debatten indruk op de Aap maakt.

Omdat jullie elkaar goed aanvullen, kan dit een zeer gelukkige relatie zijn.

 

HAAN+HAAN

Jullie zijn plichtgetrouw, gewetensvol en verantwoordelijk. Maar jullie zijn ook allebei ontzettend strijdlustig en voeren graag een debat. Omdat jullie alle twee erg met jullie zelf ingenomen zijn, wil ieder zelf de leiding hebben.

Deze relatie kan alleen goed gaan, als beide partners hun temperament weten te beteugelen.

 

HAAN+HOND 

Hoewel jullie totaal verschillende persoonlijkheden zijn, hebben jullie wel dezelfde eigenschappen. Jullie hebben allebei een scherp verstand, zijn trots en hechten veel waarde aan eerlijkheid. Beiden zijn erg zelfverzekerd en raken snel in een ruzie verzeild. Jullie kunnen elkaar zwaar beledigen met jullie directe en onverbloemde manier van handelen.

Jullie lijken te veel op elkaar om langere tijd met elkaar samen te kunnen leven.

 

HAAN+VARKEN

U bent erg ijverig, maar ook erg kritisch. Het Varken is niet bang, nonchalant en te goed van vertrouwen.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u niet alleen ijverig bent, maar vaak ook voorbarig bent met uw kritiek. Maar het Varken zou wel luisteren naar uw raad en suggesties, als u iets minder snel kritiek zou leveren.

Als beide partners zouden proberen meer rekening te houden met de ander, zou deze relatie lang stand kunnen houden.

Terug naar Uw Chinese Teken

Terug naar homepage

 
 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld