Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Chinese Teken Geit

 

De vrouwelijke Geit 

U bent van nature kunstzinnig getalenteerd. U bent uitgesproken ijdel en heeft een gevoel voor al het mooie en modieuze. U als gevoelige vrouw met uw vrolijke karakter zult men beslist kunnen vinden in één van de vele kunsttentoonstellingen, die u regelmatig bezoekt. U geeft de voorkeur aan jonge, elegante en dynamische mannen. De mannen ziet u het liefst gekleed in een elegant pak met een kleurrijke, opvallende zijden stropdas. U houdt ervan complimentjes te krijgen over uw grote kennis van de kunst. U houdt van fantasievolle mensen. Bij u moet het culturele met het romantische gecombineerd worden. Bezoek bijvoorbeeld 's morgens een museum en maak 's middags een boottochtje. Ter afsluiting gaat u voor het diner naar een sfeervol eetcafé. U zoekt naar een man, die u zekerheid en materieel comfort kan bieden. U houdt van een smaakvolle inrichting, waardevolle tapijten, kunsttijdschriften en dergelijke. U waardeert een lichte, intelligente conversatie. Serieuze discussies vallen niet in uw smaak. Maar over culturele zaken kunt u urenlang praten. Men kan u met veel dingen verrassen. U verheugt zich over een grote bos bloemen net zo als over een leuke kleinigheid. u bent hartstochtelijk. U bent een sentimentele wervelwind, die alles wil geven, maar nog meer terug verlangt.

 

De mannelijke Geit

U bent een creatieve, kunstzinnig aangelegde en zeer gevoelige persoonlijkheid. Hoewel uw wispelturigheid en uw egoïsme groot is, bezit u wel een soort charme, waardoor men gemakkelijk uw bezitterige karakter door de vingers ziet. U zult vaak te zien zijn bij de meest verschillende culturele en artistieke evenementen.  U houdt absoluut niet van controversiële thema's. Moeilijkheden en narigheden weet u man handig uit de weg te gaan. U houdt van vrouwen die gekleed gaan in een klassieke blouse en een smalle rok. Een licht make-up en een natuurlijk uiterlijk vindt u mooi. Wat u ook lekker vindt is dat een vrouw een geheimzinnig parfum gebruikt.  U houdt van afwisseling in uw liefdesleven.  U houdt echter niet van avontuurtjes. U bent werkelijk geïnteresseerd in anderen en hun bezigheden. In een vrouw zoekt u vooral het dappere. u bent een charmante partner en een briljante prater. In de liefde kunt u zich goed inleven, bent zacht en aantrekkelijk. U bent altijd bezig om partner haar geheime wensen te vervullen. U bent een perfecte minnaar.

 

Zakelijke relaties tussen Geit en andere Chinese tekens

 

GEIT/RAT

Jullie kunnen niet zoveel met elkaar beginnen. Jullie hebben nauwelijks iets tegen elkaar te zeggen. Jullie zijn totaal verschillend en hebben weinig gemeenschappelijke interesses.

 

GEIT/BUFFEL

Beiden hebben maling aan elkaar. Jullie kunnen elkaar nog maar net verdragen. In deze ijskoude sfeer is het niet mogelijk om positieve resultaten te behalen.

 

GEIT/TIJGER

Geiten zijn niet in staat om zich aan te passen. Maar de kritiek van u maakt de Tijger woedend. Er dreigen stevige meningsverschillen. Toch is het een verantwoorde combinatie, hoewel die niet van lange duur zal zijn.

 

GEIT/KONIJN

Dit is een uitstekende combinatie. Jullie mogen en begrijpen elkaar onmiddellijk. Jullie hebben veel gemeenschappelijks. Allebei zijn jullie vredelievend en streven naar zekerheid. Samen vormen jullie een succesvolle en winstgevende connectie.

 

GEIT/DRAAK

Dit is geen goede combinatie. U wordt vaak door de trotse Draak genegeerd. Jullie voelen elkaar goed aan en hebben corresponderende interesses. De gedeeltelijk onrealistische plannen van de Draak worden echter op den duur door u niet meer geaccepteerd.

 

GEIT/SLANG

Tussen jullie ontstaan nauwelijks problemen. Er heerst een aanvaardbaar klimaat. Er zijn weinig grotere conflicten. Zakelijk kunnen jullie goed met elkaar samenwerken.

 

GEIT/PAARD

Tussen jullie bestaat een sterke attractie. Jullie houden allebei rekening met de eigenschappen van de ander. Daardoor ontstaat van beide kanten een gelukkige band. Zakelijk gezien is het een veelbelovende combinatie.

 

GEIT/GEIT

Tussen beiden bestaat geen rivaliteit. Als jullie samen werken voor een gemeenschappelijk zakelijk doel, dan kunnen jullie goed in één team werken.

 

GEIT/AAP

In deze combinatie vindt men weinig eendracht. U bewondert weliswaar de enorme fantasie van de Aap, waarvan deze prima weet te profiteren. Hier ontbreekt het begrip voor elkaar. Er is te weinig aantrekkingskracht. Beroepsmatig is dit geen gunstige relatie.

 

GEIT/HAAN

Tussen u en Haan bestaan geen problemen wat betreft het begrip voor elkaar. Alleen de onzorgvuldigheid van u geeft elke keer weer aanleiding voor conflicten. Verder kunnen jullie goed met elkaar opschieten. De sterren staan goed voor een zakelijke samenwerking.

 

GEIT/HOND

Jullie geven weinig blijk van gezamenlijke interesses. In het gunstigste geval respecteren jullie elkaar ten minste nog. De Hond heeft behoefte aan zekerheid om gelukkig te kunnen zijn. U kunt zonder een sterke partner nauwelijks leven. Daarom zou deze combinatie eindigen in een catastrofe.

 

GEIT/VARKEN

Een goede samenwerking, doordat de een de ander ondersteunt. U en het meelevende Varken voelen elkaar prima aan. Tussen jullie is een goede zakelijke samenwerking mogelijk.

 

Liefdesrelaties tussen Geit en andere Chinese tekens

 

GEIT+RAT

Beiden zijn charmant en tot liefdevolle dingen in staat. U bent creatief, emotioneel, heeft de neiging om spontaan dingen te kopen en bent af en toe traag. De Rat is vindingrijk, druk en erg zuinig.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u het geld kwistig uitgeeft voor spontane cadeautjes of voor uw hobby en u kan dan het pietluttige gezeur van de Rat niet verdragen. De Rat haat uw kwistige buien en doet haar/zijn best om het geld winstgevend te beleggen. Bovendien is de Rat van mening dat u naar gemakzucht neigt.

Deze relatie kan niet lang duren, omdat geen van beiden de moeite doet om de ander te begrijpen.

 

GEIT+BUFFEL

U bent kunstzinnig en wil op een goede manier van het leven genieten. De Buffel is plichtbewust en zorgt goed voor haar/zijn familie.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u een kunstzinnig type bent en geliefd wil zijn en gewaardeerd wil worden, als u uw best doet. Maar de buffel begrijpt uw overdreven en buitensporige eisen niet en zou haar/zijn daaraan verspilde tijd beter willen gebruiken.

Jullie passen niet zo goed bij elkaar. Er zouden wel hele grote concessies van beide kanten gedaan moeten worden, om deze relatie enigermate te laten lukken.

 

GEIT+TIJGER

U bent een huiselijk type en heeft om zich lekker te voelen een gezellig huis nodig. De Tijger is onconventioneel en houdt van het snelle leven.

Het verschil tussen deze twee is, dat u verfijnd bent en niet alleen een stil en gezellig huis nodig heeft, maar ook aanhankelijkheid en begrip. Maar de Tijger krijgt woedeaanvallen en kan uw bezorgde aard niet accepteren.

Jullie passen niet geheel bij elkaar. Uiteindelijke zouden jullie ontevreden uit elkaar kunnen gaan.

 

GEIT+KONIJN

Jullie hebben dezelfde interesses. Jullie houden van een mooi huis en zijn allebei kunstzinnig aangelegd. Beiden zijn fijnzinnig en gevoelig. U kan onder invloed van het milde Konijn een groot zelfvertrouwen opbouwen in uwzelf en uw werk en zo uw talenten volledig ontplooien. Het Konijn is vastberaden en kien genoeg om de zakelijke bezigheden zelf ter hand te nemen.

De harmonie tussen beiden ligt daarin, dat u uw talenten benutten kunt om iets veelbelovends te verwezenlijken. En het Konijn kan daarbij de juiste sfeer voor u scheppen en u in de richting sturen, die u voor uw vaardigheden nodig heeft.

Jullie begrijpen elkaar ook zonder woorden. Jullie staan allebei open voor de stemming van de ander. Dit zal een duurzame en gelukkige relatie worden.

 

GEIT+DRAAK

U voelt zich aan de zijde van de Draak geborgen en bent bereid om voor haar/zijn welzijn te zorgen. De Draak is gefascineerd door de goedheid, oprechtheid en aanhankelijkheid van u.

Het verschil tussen deze twee zit hem hierin, dat u constant bezig bent om voor welzijn en zekerheid te zorgen, maar niet ondernemend genoeg bent om de ambitieuze plannen van de Draak uit te voeren. Maar de Draak is altijd bereid om u de nodige bemoedigingen toe te spreken en drijft u daarmee tot aan het einde van uw krachten.

 

GEIT+SLANG

Allebei houden jullie van schoonheid en cultuur. U bekijkt alles met een kunstenaarsoog, de Slang is berekenend en vertrouwt liever op haar/zijn scherpe verstand.

De harmonie tussen deze twee ligt hierin, dat u van plan bent om zich in uw werk te laten aansporen door de ambitieuze Slang. En de Slang heeft er begrip voor, dat u niet altijd in staat bent om consequent op een vastgesteld doel toe te werken.

Jullie kunnen na verloop van tijd ondanks enkele ruzies tot elkaar komen. Dan kan het een redelijke tot goede relatie worden.

 

GEIT+PAARD

U bent huiselijk en wil wel voor haar/zijn welzijn en een gezellig huis zorgen. Het Paard is enthousiast door uw bezorgdheid en wil u de financiële zekerheid bieden, die u nodig heeft voor uw artistieke bezigheden.

De harmonie tussen beiden is, dat u met uw begripsvolle aard in staat bent de vrijheidsdrang van het Paard iets in te dammen. Het Paard reageert impulsief en onafhankelijk, maar vangt uw signalen verstandig op.

Met jullie is een duurzame en uitermate harmonieuze relatie mogelijk.

 

GEIT+GEIT

Jullie houden allebei van luxe, zijn huiselijk en steunen elkaar wederzijds. Jullie zijn altijd bereid om fouten van de ander door de vingers te zien.

Bij jullie kunnen geen verschillen geconstateerd worden. Niets staat in de weg voor een solide relatie.

 

GEIT+AAP

U bent kunstzinnig, fantasievol en zeer meelevend. De Aap is sluw en aantrekkelijk, maar egocentrisch.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u ondanks uw concessies niet aan de hoge eisen van de Aap kunt voldoen en haar/zijn sluwheid u alleen maar van uw stuk brengt. De Aap  neemt u slim en geniepig bij de neus, zodra ze/hij uw zwakke plekken heeft ontdekt.

Bij deze partners vinden we niets gemeenschappelijks. Geen van beiden houdt rekening met de ander. Deze relatie is geen lang leven beschoren.

 

GEIT+HAAN

U bent goedmoedig, zeer tactvol en zet zich bij alles wat u doet behoorlijk in. De Haan analyseert, doorziet en verzorgt dolgraag andere mensen.

De harmonie tussen beiden zit hierin, dat de energieke en onverschrokken houding van de Haan u fascineert, terwijl de Haan uw sentimentaliteit weet te waarderen.

Jullie kunnen gelukkig worden met elkaar!

 

GEIT+HOND

U heeft een hoop medeleven en tact nodig om zich van uw beste kant te laten zien. De hond is zeer realistisch en oordeelt hard en meedogenloos over uw geklaag.

Het verschil tussen deze twee is, dat u constant medelijden en discretie opeist en de aanhoudende kritiek van de Hond niet kan verdragen. Maar de hond is niet bereid om rekening te houden met uw gevoelens, maar houdt u telkens weer uw zwakheden en vooral uw genotzucht voor ogen.

Tussen jullie bestaat weinig gemeenschappelijks, omdat de een de slechte eigenschappen van de ander naar voren haalt. Jullie zullen het niet lang samen volhouden.

 

GEIT+VARKEN

U bent erg gevoelig en snel beledigd. Het Varken heeft inlevingsvermogen en is erg gezellig.

De harmonie tussen deze twee ligt hierin, dat u zich begrepen voelt door het meelevende Varken en ook van uw kant concessie wil doen. Het Varken gaat met u zeer behoedzaam om en wil u ook financieel verwennen.

Dit is een goede relatie. Allebei houden jullie rekening met de eigenaardigheden van de ander.

Terug naar Uw Chinese Teken

Terug naar homepage

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld