Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Chinese Teken Draak

De vrouwelijke Draak

U bent slim, zelfverzekerd en onafhankelijk. U bent hyperactief en beschouwt het leven - met uw positieve instelling - als een oorlogsverklaring, die te overwinnen is. Het doet u daarbij elke keer weer plezier om mannen, die minder dynamisch en intelligent zijn dan uzelf, te provoceren. U als levendige, trotse en consequente schepsel bent niet gemakkelijk te veroveren, maar des te aantrekkelijker. U bent voor gelijke rechten. Normaal gesproken heeft u voor mannen, die aan uw intelligentieniveau voldoen, slechts een glimlach over. Maar omdat u wel van complimentjes houdt, zijn het juist deze types, waarmee men u kan aantreffen. Bij u moet men wel heel erg schitteren, als men u wilt veroveren. U bent zelf zeer bezitterig en flirt graag. Het doet u altijd weer een plezier om uw verleidingskunsten bekrachtigd te zien. U laat niets aan het toeval over, maar bepaalt zelf met wie u bevriend wil zijn. U claimt exclusiviteit. U onderwerpt mensen aan een definitieve karakterwaardering. Zodra u ontdekt heeft, dat uw partner geÔnteresseerd is in kunst, literatuur en muziek, wordt de onopgeruimde keuken een bijzaak. U bent veelzijdig geÔnteresseerd. Er zijn voldoende thema's, waarover u met haat kunt praten. U bent een betoverend wezen. Met kleine cadeautjes of attenties kan men u steeds blij maken. Uw passie en uw seksuele verleidingskunst overtreffen de stoutste dromen.

 

De mannelijke Draak

U bent geen gewone persoonlijkheid. U bent altijd druk met allerlei bezigheden. Daardoor is het niet eenvoudig in uw zeer actieve leven te komen. U houdt van avontuur, zowel op intellectueel als sportief gebied. Bovendien bent u erg ambitieus, zelfs als het om uw hobby gaat. Ook al is uw vrije tijd door uw werk niet groot, toch zal u altijd proberen ook dan te bewijzen dat u vlijtig bent. Wil men u verleiden, dan men  zich klassiek, maar zeer stijlvol te kleden, waarbij de bescheidenheid ontzettend duur kan zijn. Een ketting met bijpassende oorbellen, een armband of een ring dienen de elegante verschijning nog te ondersteunen. Het make-up moet een beetje provocerend werken op u, net als het parfum. U bent een uitstekende organisator. U hoort mensen uit om de partner vervolgens te verwennen volgens haar smaak. U zal de partner bestoken als een vesting, die veroverd moet worden. Daarentegen stelt u het geduld behoorlijk hard op de proef. Een te snelle flirt ziet u als een avontuurtje, waar u juist niet op uit bent. De stijl van de inrichting speelt over het algemeen geen rol. Uw woning dient wel keurig in orde te zijn en uw goede smaak te weerspiegelen. Hoewel u een charmante prater bent, bent u vanwege uw intellectuele nieuwsgierigheid echter ook een goede toehoorder. Met cadeaus kan men u altijd een plezier doen. U ben tof onvermoeibaar en wild, uitgerust met een explosief temperament, of sensueel, teder en zeer zachtaardig. In elk geval is de liefde met u zeer fantasievol en afwisselend.

 

Zakelijke relaties tussen Draak en andere Chinese tekens

 

DRAAK/RAT

Een uitstekende combinatie. Ratten zijn fervente bewonderaars van u. Ze bedenken veel mogelijkheden om met u een vriendschap op te kunnen bouwen. Beiden zijn materialistisch ingesteld. Gezamenlijk werken jullie toe naar succes, geluk en voorspoed.

 

DRAAK/BUFFEL

Deze twee hebben diep gewortelde respect voor elkaar. Toch is er constant een conflict of een machtsstrijd. De Buffel zet u aan tot voorzichtigheid en nadenken, als u weer eens op drift raakt. Als jullie kortstondig een gemeenschappelijk doel hebben, kunnen jullie daarmee veel bereiken. Maar op de lange duur is dit toch geen goede combinatie.

 

DRAAK/TIJGER

Als jullie jullie vurige temperament weten te beteugelen, dan zouden jullie goede vrienden kunnen worden. De Tijger zou door de samenwerking met u wat meer uithoudingsvermogen kunnen krijgen. Samen kunnen jullie erg succesvol zijn.

 

DRAAK/KONIJN

Het konijn en u hebben gemeenschappelijke interesses. Het konijn bewondert de scherpzinnigheid en de moed van u en voelt zich door u aangetrokken. Conflicten zijn beide deze persoonlijkheden niet uitgesloten. Op den duur vormt ieder zijn eigen front, wat langdurig beroepsmatig succes in de weg staat.

 

DRAAK/DRAAK

Een ontspannen en gelijkgezinde combinatie. Jullie hebben geen problemen met elkaar. jullie voelen elkaar perfect aan en werken als ťťn team voor een gemeenschappelijk doel.

 

DRAAK/SLANG

Draken en Slangen voelen zich zielsverwant. Beiden zijn erg intelligent en streven ernaar hun materiŽle bezit te vergroten. Een succesvolle beroepsmatige verbinding.

 

DRAAK/PAARD

Een goede combinatie. jullie zijn gesteld op elkaar en respecteren de ander. Maar er ontstaat telkens weer een machtsstrijd tussen beiden, doordat jullie dezelfde slechte eigenschappen hebben. Toch lukt het egoÔstische Paard het om u aan hem/haar te binden.

 

DRAAK/GEIT 

Dit is geen goede combinatie. Het fijngevoelige Geit wordt vaak door u genegeerd. Jullie voelen elkaar goed aan en hebben corresponderende interesses. De gedeeltelijk onrealistische plannen van u worden echter op den duur door de Geit niet meer geaccepteerd.

 

DRAAK/AAP

Dit is een voortreffelijke combinatie. Jullie kunnen goed opschieten met elkaar en hebben veel begrip voor de ander. In jullie werk zijn jullie erg succesvol.

 

DRAAK/HAAN 

Een veelbelovende samenwerking. De Haan is trots op u. Als u ertoe genegen bent om zich door de verstandige Haan te laten leiden in zakelijke transacties, dan zijn jullie samen een onverslaanbaar team. Gezamenlijk vinden jullie dan geluk en voorspoed.

 

DRAAK/HOND

Draken en Honden mogen elkaar niet. Het komt tussen beiden altijd tot strubbelingen en ruzies. Jullie vertrouwen en begrijpen elkaar niet. Jullie talenten zijn te erg verschillend. Dit is een hoogst onverdraagzame combinatie.

 

DRAAK/VARKEN

In deze combinatie heerst een acceptabel klimaat. Het Varken bewondert u, die in het leven zo goed uw weg weet te vinden. Er ontstaan nauwelijks meningsverschillen of een strijd om de macht. Beiden genieten van de mooie dingen van het leven. Als het nodig is, kunnen jullie hard werken voor een gemeenschappelijk doel.

 

Liefdesrelaties tussen Draak en andere Chinese tekens

 

DRAAK+RAT

Grootmoedig wil u de Rat verwennen en u geeft er handenvol geld aan uit, maar de rat begrijpt u niet. De Rat is zuinig, fantasievol en probeert een deel van het geld in veiligheid te brengen, voordat u het uitgeeft.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u royaal en verkwistend met geld omgaat, terwijl de Rat probeert een financiŽle reserve op te bouwen voor noodgevallen.

Dit zal een duurzame en zeer goede relatie worden, als u bereid is in financiŽle zaken te luisteren naar de raad van de Rat. De Rat is een levendige en praatgrage persoonlijkheid die bereid is u te erkennen als de heer of vrouw des huizes.

 

DRAAK+BUFFEL

Trots spuwt u vuur en maakt voor de Buffel de nacht tot dag, maar de Buffel ziet het niet. De Buffel staat met beide benen stevig op de grond en is niet altijd in staat de grootse ideeŽn van u te begrijpen.

Het verschil tussen beiden zit hem daarin, dat u vecht voor roem en eer, terwijl de Buffel koppig en eigenwijs haar eigen ideeŽn achterna loopt.

Dit is een relatie die in de meeste gevallen gedoemd is te mislukken. Alleen als beide neuzen in dezelfde richting wijzen, zijn jullie een onverslaanbaar team. Zou dit daadwerkelijk gebeuren, dan vergeet en de Buffel jullie aanvankelijke conflicten, zijn jullie enorm trots op elkaar en blijven jullie hele leven van elkaar houden.

 

DRAAK+TIJGER

Beiden hebben hetzelfde actieve en gedreven karakter en houden boven alles van jullie vrijheid.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u probeert de Tijger manieren bij te brengen om haar of hem in de door u gewenste richting te sturen. Maar de Tijger laat u dan geÔrriteerd en beledigd weten, dat ze u weliswaar respecteert, maar haar of zijn  individualiteit nooit voor u zal opgeven.

Als het u echter lukt om de vurige en gedreven karakter van de Tijger in bedwang te krijgen, kunnen jullie een ideaal paar worden.

 

DRAAK+KONIJN

U bent een krachtig, vrijmoedig en een bevlogen type, terwijl het Konijn weerloos, genotzuchtig, tactvol maar ook zeer humeurig is.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u het Konijn moedig en krachtig beschermen wil voor alle gevaren, terwijl het Konijn de voorkeur geeft aan een stijlvol en gezellig huis.

Dit kan geen goede relatie worden, omdat geen van beiden bereid is om te werken aan een relatie zonder kleine ruzies of wispelturigheid.

 

DRAAK+DRAAK

Beiden zijn jullie Draken en even agressief, individualistisch en eigenwijs.

U verwacht zeker de leiding te hebben. De ander denkt precies zoen wil niet in de schaduw van u staan.

Bij dit eigenwijze paar zou ieder voor zichzelf ter compensatie een veeleisende bezigheid moeten zoeken. Want alleen als  u allebei aan uw eigen carriŤre werkt en over gemeenschappelijke zaken duidelijkheid weet te schaffen, dan kan deze relatie functioneren.

 

DRAAK+SLANG

U bent dynamisch en energiek en denkt alleen aan uw carriŤre. De Slang is sensueel, bedachtzaam en houdt van comfort.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u altijd een grote werkijver aan de dag legt en constant uw werk of eventuele successen voor ogen heeft, terwijl de Slang enkel oog heeft voor luxe en comfort.

Als het deze totaal verschillende personen lukt om zich aan elkaar aan te passen, zou het een goede relatie kunnen worden. De slimme Slang heeft namelijk een veel beter gevoel voor zaken en zou het vermogen van u winstgevend kunnen beleggen en vergroten.

 

DRAAK+PAARD 

U bent ambitieus en constant bezig op uw werk hogerop te komen. Het Paard is erg onrustig en heeft constant behoefte aan afwisseling in haar of zijn leven.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u eerzuchtig uw best doet om uw partner een aangenaam leventje te bezorgen. Het Paard kan weliswaar goed overweg met het huishoudgeld van u, maar heeft geen zin om het huishouden te doen, omdat dat te weinig afwisseling oplevert.

Het zou voor beiden een goede relatie kunnen zijn, als jullie in een grote stad zouden leven. Hier kan het Paard voldoende afwisseling vinden om gelukkig te worden.

 

DRAAK+GEIT

U bent avontuurlijk, houdt van een zenuwprikkel en van onafhankelijkheid. De Geit is erg huiselijk, laat zich echter leiden door haar gemoedstoestand en gevoelens.

Het verschil tussen beiden is, dat u de voorkeur geeft aan het avontuur en aan uw vrijheid boven een leven als pantoffelheld stelt. De Geit is meer een kunstzinnige, huiselijke en gevoelige persoon die de tranen snel laat stromen.

U speelt graag voor edelmoedige ridder. Maar dat mag geen gewoonte worden. Deze twee totaal verschillende karakters kunnen Ė als het dan toch moet Ė alleen met de grootste moeite met elkaar samenleven. Jullie zijn geen ideaal paar.

 

DRAAK+AAP 

Beiden zijn ambitieus en in staat meer dan anderen te presteren.

Tussen beiden is geen groot verschil aan te wijzen. Jullie passen geestelijk en mentaal perfect bij elkaar. Samen zoeken jullie naar nieuwe werelden, die jullie kunnen veroveren en onderzoeken.

Een zeer goede relatie!

 

DRAAK+HAAN

U bent zeer autoritair en egoÔstisch. De Haan is imposant, sober en altijd kritisch.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u eigenwijs bent en alleen uw eigen mening laat gelden. Maar de Haan laat met haar of zijn scherpe opmerkingen van tijd tot tijd uw opgeblazen ego afkoelen.

Jullie zouden prima met elkaar kunnen leven, als jullie de mening van de ander net zo zouden laten gelden als die van jullie zelf.

 

DRAAK+HOND 

Beiden zijn agressief en temperamentvol, maar ieder op zijn eigen manier.

Het verschil tussen beiden ligt daarin, dat u boven alles van uw vrijheid houdt en onafhankelijk wenst te werken, terwijl de Hond onvoorwaardelijke trouw en samenwerking verlangt.

Er zal veel ruzie zijn, omdat geen van beiden bereid is zich gewonnen te geven. Pas als allebei bereidwillig tegenover de ander staan, kan deze relatie goed functioneren.

 

DRAAK+VARKEN

U bent impulsief en roekeloos en doet altijd moeite om in de spotlights te staan. Het Varken is mild en verdraagzaam, altijd bereid om u uit de narigheid te helpen.

De harmonie in deze relatie zit hem daarin, dat u een onverschrokken vechter is en de Hond zich beter voelt in de rol van vredestichter.

Dit is een redelijk goede combinatie. Het liefdesleven van jullie beiden kan in elk geval zeer intens zijn.

Terug naar Uw Chinese Teken

Terug naar homepage

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld