Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Chinese Teken Buffel

 De vrouwelijke BUFFEL

Verbazingwekkend zelfstandig, zeer hulpvaardig en praktisch ingesteld. U hangt sterk aan tradities, heeft een vrouwelijke uitstraling en een glashelder verstand. Omdat u erg gesteld bent op tradities, leert men u kennen op een groot familiefeest of bij goede vrienden. U zal mensen gauw aan een uitgebreid onderzoek onderwerpen. Voldoet hun goede gedrag en gehele voorkomen aan uw denkbeelden, dan bent graag bereid om verder met hen te kletsen. U stelt dan uw vragen zo handig, dat u snel op de hoogte bent van iemands maatschappelijke en familiaire situatie. Zij houdt wel eens van een avontuurtje, maar u hangt meer aan een permanente relatie. U bent dol op humor. U haat roddels en kletspraat. Daarom dienen de thema's actueel en interessant verpakt te zijn. In de liefde zal u nooit de eerste stap zetten. Wilt u een relatie dan moet de toekomstige partner een modieus pak dragen met daarbij een lichtkleurig overhemd met een passende zijden stropdas. De schoenen dienen keurig verzorgd te zijn. In de liefde bent u ontzettend terughoudend. Als u besluit bij iemand zijn woning op te zoeken, is de relatie al solide. Een nette en gezellige woning vindt uw goedkeuring. Maar als er bij u een kleine chaos heerst, is dat ook nog niet dramatisch. U zal daaruit concluderen, dat hij veel te doen had en snel het ergste heeft opgeruimd. In de liefde bent u ook erg sensueel. Bovendien bent u een trouwe partner, die een partner nooit teleur zal stellen, zolang hij u daarvoor geen aanleiding geeft. 

 

De mannelijke BUFFEL

Het gebeurt niet zo vaak, dat men u 's avonds op een feest leert kennen. Uw werk is meestal de inhoud van uw leven, en dit geeft u de voorkeur boven een dansfeest. Maar voor sportieve aspiraties bent u wel toegankelijk net als voor een ontspannende boswandeling. Men leert u kennen wanneer u u ontspant of wanneer u op vakantie bent. U vindt een onopgemaakte vrouw interessant, maar ook een zeer bescheiden make-up trekt uw aandacht. Bovendien waardeert u vrouwen in goed passende kleding. Met een grappige opmerking kan men gemakkelijk uw aandacht trekken. Verder bent u een gentleman. U houdt van natuurlijke en sportieve mensen, opdringerigheid echter niet. Ook houdt u niet van roddels en oppervlakkigheid. Daarin bent u niet geÔnteresseerd. Met kleine attenties kunnen mensen bij u de vriendschap sterker maken. De eigenwijze en tegelijk trotse Buffelman is totaal niet romantisch. Maar u heeft gevoel voor gezelligheid en schoonheid. Hoewel uw affectie eigenlijk al erg groot is, duurt het toch nog enige tijd, voordat u besluit het initiatief te nemen. Omdat uw sensualiteit en uithoudingsvermogen groot is, zal het uw partner zeker niet tegenvallen.

 

Zakelijke relaties tussen Buffel en andere Chinese tekens

 

BUFFEL/RAT 

Tussen beiden bestaat een uitstekende beroepsmatige relatie. Jullie begrijpen elkaar prima en zijn samen een onverslaanbaar team.

 

BUFFEL/BUFFEL

U heeft dezelfde interesses en zijn goed op elkaar afgestemd. Op jullie werk zijn jullie een succesvol team.

 

BUFFEL/TIJGER 

Conflicten en misverstanden zullen tussen jullie niet uitblijven. Beiden zijn sterke persoonlijkheden, maar wie maakt zich ondergeschikt aan de ander? Dit is geen ideale combinatie.

 

BUFFEL/KONIJN 

Hoewel jullie elkaar best mogen en elkaar accepteren, zullen jullie niet zonder meer goed kunnen samenwerken. U bent eigenwijs en robuust en zal altijd proberen om de gevoelige Haas af te remmen en tegen te houden. Ruzies komen echter zelden voor.

 

BUFFEL/DRAAK

Jullie hebben diep gewortelde respect voor elkaar. Toch is er constant een conflict of een machtsstrijd. U zet de Draak aan tot voorzichtigheid en nadenken, als deze weer eens op drift raakt. Als jullie kortstondig een gemeenschappelijk doel hebben, kunnen jullie daarmee veel bereiken. Maar op de lange duur is dit toch geen goede combinatie.

 

BUFFEL/SLANG 

Jullie kunnen goed opschieten met elkaar. Slangen hebben een groot aanpassingsvermogen en kunnen goed overweg met de stugge Buffel. Als collega's in ťťn team zullen jullie vele successen boeken.

 

BUFFEL/PAARD 

Deze twee partners zijn te verschillend om goed en winstgevend met elkaar te kunnen samenwerken.

 

BUFFEL/GEIT 

Beiden hebben maling aan elkaar. Jullie kunnen elkaar nog maar net verdragen. In deze ijskoude sfeer is het niet mogelijk om positieve resultaten te behalen.

 

BUFFEL/AAP 

Beide staan enigszins gereserveerd tegenover elkaar. Jullie mogen elkaar niet zo graag. Zolang jullie echter een gemeenschappelijk doel hebben, werken jullie goed en succesvol samen.

 

BUFFEL/HAAN 

Tussen deze twee is er geen verschil. Jullie hebben dezelfde interesses. Jullie hebben wederzijds bewondering voor elkaar en hebben op jullie werk samen veel succes.

 

BUFFEL/HOND 

Tussen de Hond en u vindt men maar weinig gemeenschappelijke interesses. Een zakelijke relatie zal niet geheel onproblematisch zijn, omdat jullie maar weinig van elkaar begrijpen. Honden en Buffels mogen elkaar niet zo graag en kunnen daardoor niet zo goed met elkaar overweg.

 

BUFFEL/VARKEN 

De autoritaire houding u demotiveert het Varken. Tussen jullie beiden zullen geen ernstige meningsverschillen ontstaan. In elk geval zijn jullie allebei ambitieus en vlijtig. Als zakelijke partners zijn jullie succesvol.

 

Liefdesrelaties tussen Buffel en andere Chinese tekens

 

BUFFEL+RAT 

U bent constant bezig om het wel en wee van uw gezin te vergroten. De zuinige Rat zorgt ervoor, dat het inkomen van u naar wens wordt belegd en beheerd wordt.

De harmonie tussen beiden zit hem hierin, dat u verantwoordelijk bent voor de zekerheid en stabiliteit, terwijl de Rat kundig het beheer voert over de financiŽn.

Dit is een ideale relatie, als beide partners er over een zijn wie het voor het zeggen heeft.

 

BUFFEL+BUFFEL 

U bent allebei een Buffel en hebben dezelfde eigenschappen. Beiden zijn zij serieuze en vlijtige persoonlijkheden met een grote hang naar zekerheid.

Tussen jullie geen direct verschil vast te stellen.

Deze relatie kan op den duur erg saai worden. Als jullie echter allebei proberen wat afwisseling in de verhouding te brengen, zou het een behoorlijk goede relatie kunnen worden.

 

BUFFEL+TIJGER 

U bent erg ambitieus en in eerste instantie geÔnteresseerd in uw carriŤre. De Tijger is gedreven en gevoelig en probeert constant in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u allereerst uw beroepsmatige positie wil versterken, terwijl de Tijger niet kan begrijpen, waarom u geen acht op haar/hem slaat.

Deze twee partners bevinden zich niet op dezelfde golflengte. Allebei hebben ze een duidelijke en sterke wil. Ze kunnen niet zo goed met elkaar opschieten. Deze relatie zal op den duur niet goed aflopen.

 

BUFFEL+KONIJN 

U bent onvermoeibaar, realistisch en een betrouwbare, maar overheersende persoonlijkheid. Het Konijn is erg gezellig, en zeer huiselijk, die zich altijd naar u als sterke Buffel zal schikken. Overigens kan het Konijn de kritiek van u niet altijd verdragen.

De harmonie tussen deze twee ligt hierin, dat u betrouwbaar bent en altijd klaar staat om het kwetsbare en angstige Konijntje te beschermen. En het Konijn is altijd bezig om het huis ordelijk en gezellig te houden voor u, ook al bent u veeleisend en heeft u steeds weer kritiek.

Als jullie allebei daadwerkelijk moeite zouden doen om beter op jullie eigen fouten te letten, zou dit een behoorlijk goede relatie kunnen worden.

 

BUFFEL+DRAAK 

U bent een stugge, bedachtzame en altijd methodisch denkende individualist. De Draak is een vurige, snel driftige en af en toe niet al te slim handelende persoon. De Draak houdt van afwisseling en gezelligheid.

Het verschil tussen uw beiden zit hem hierin, dat u van tevoren alles eerst goed overdenkt, de voors en tegens afweegt, voordat u definitief een beslissing neemt. Maar de Draak probeert vaak ondoordacht en onverstandig, soms ook zeer roekeloos zijn/haar ideeŽn direct te verwezenlijken.

Alleen als jullie elkaar wederzijds respecteren en proberen zich aan elkaar aan te passen, zou deze relatie kunnen functioneren. Anders is ze gedoemd te mislukken.

 

BUFFEL+SLANG 

U bezit een gigantische scheppingsdrang en een enorme ambitie. Uw doel is rijkdom en macht. De Slang is net zo ambitieus en materialistisch ingesteld en houdt van luxe en comfort.

De harmonie tussen beiden zit hem hierin, dat u de Slang een leventje wil bieden in voorspoed en geborgenheid en de Slang weet deze luxe, het comfort en de financiŽle zekerheid op waarde te schatten.

Dit is een gelukkige en duurzame relatie. Allebei respecteren jullie de eigenaardigheden van de ander en jullie koesteren een grote sympathie voor elkaar.

 

BUFFEL+PAARD 

U stelt na een harde dag werken een gezellig en vredig huis op prijs. Het Paard is vrijgevig en houdt van vermaak en afwisseling.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u een welgeordend leven voorstaat en absoluut niet kan begrijpen waarom het Paard zo onrustig en onstuimig is. Maar het Paard snelt zorgeloos en onbeheerst van het ene pleziertje naar het andere en wil in geen geval thuis blijven zitten.

Jullie kunnen moeilijk met elkaar leven. Jullie verschillen te veel van elkaar. Geen van beiden houdt rekening met de ander.

 

BUFFEL+GEIT 

U bevalt de rol van beschermer prima en u vindt de Geit sentimenteel en eigenzinnig. De Geit is erg huiselijk, maar kwistig en wil altijd beschermd worden.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u van de Geit wat meer zelfdiscipline en zuinigheid verwacht. Maar de Geit wordt erg onzeker en voelt zich gedeprimeerd, als u Buffel te veel van haar/hem verlangt.

Deze relatie kan nauwelijks goed lopen. De tegenstellingen tussen jullie blijken op de lange duur te groot te zijn.

 

BUFFEL+AAP

Hoe verschillend jullie ook zijn, toch houden jullie allebei van rijkdom en succes.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u er altijd goed op let, dat bij al die rijkdom en al het succes de veiligheid niet tekort schiet. Maar de Aap heeft minder behoefte aan dergelijke zekerheden. De zelfzuchtige Aap denkt het recht te hebben om het geld op haar/zijn eigen manier uit te mogen geven, zonder rekening te houden met de partner. De Aap ervaart uw gedrag als dictatoriaal en bekommert zich niet om u.

Beide partners zijn erg zelfverzekerd en houden geen rekening met de ander. Als u uw autoritaire gedrag tegenover de Aap zou matigen en de Aap meer respect zou tonen voor u, zou het wellicht nog een acceptabele relatie kunnen worden.

 

BUFFEL+HAAN 

Beide partners hebben dezelfde eigenschappen en interesses. Ze zijn vlijtig en belangstellend. Ze kunnen anderen imponeren, doordat ze uitstekende specialisten zijn.

Tussen jullie bestaat een grote eensgezindheid, waardoor u door de kritiek van de Haan niet geÔrriteerd raakt en de Haan zich zonder problemen conformeert aan u.

Jullie koesteren bewondering voor elkaar en zijn een gelukkig en tevreden paar.

 

BUFFEL+HOND 

U bent een autoritaire persoonlijkheid met de aspiratie om veel geld en macht te verkrijgen. De Hond houdt, net als u, van zekerheid en ordelijke omstandigheden. De Hond zal u altijd trouw blijven en is een spraakzame boezemvriend/in.

Het verschil tussen deze twee ligt hierin, dat u op een bazige en onafhankelijke wijze constant bezig bent om uw image te verbeteren. Maar de Hond reageert geŽrgerd en direct, als u als een dictator een te sterke druk uitoefent op hem/haar.

Dit kan geen goede relatie worden, omdat u te veel beslag legt op de Hond en de Hond telkens kritiek op u heeft.

 

BUFFEL+VARKEN 

U werkt hard en bent altijd gericht op succes. Het Varken is geduldig en aanhankelijk. Het Varken besteedt al haar/zijn energie en liefde aan de persoon waarvan zij/hij houdt.

Het verschil tussen deze twee zit hem hierin, dat hij altijd maar hard aan het werk is om hoger op te komen. Maar het Varken is weliswaar zinnelijker en gevoeliger, maar probeert uiteindelijk toch de verlangens van u te begrijpen.

Zolang beiden er moeite voor doen om de partner met zijn wensen en dromen te begrijpen, kan er een goede relatie tussen beiden ontstaan.

Terug naar Uw Chinese Teken

Terug naar homepage

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld