Site Navigatie

Home
Contactgegevens
Vragen en Reacties

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

Spirituele Telefonische Consulten

Diverse Horoscopen

Aanbod Horoscopen

Geboortehoroscoop

 

Uw Sterrenbeeld

 

 * Ram

 * Stier

 * Tweelingen

 * Kreeft

 * Leeuw

 * Maagd

 * Weegschaal

 * Schorpioen

 * Boogschutter

 * Steenbok

 * Waterman

 * Vissen


Uw Chinese Teken

 

 * Rat

 * Buffel

 * Tijger

 * Konijn

 * Draak

 * Slang

 * Paard

 * Geit

 * Aap

 * Haan

 * Hond

 * Varken

 

Uw Keltische Boomteken
Uw Egyptische Teken
Uw Afrikaanse Teken

 

Relatiehoroscopen

Fun Horoscopen

Tarot

 

(C) Louisa Martin

Astrostenen

Astrostenen

Stenen A-B-C-F
Stenen G-H-I-J
Stenen K-L-M-N

Stenen O-P-R-S
Stenen T-U-V-W-Z

 

Uw Chinese Teken Aap

De vrouwelijke Aap

U bent rigoureus, overactief en bovenal onafhankelijk. U als beschaafde, vaak kunstzinnig getalenteerde vrouw heeft een grote intellectuele hang uw kennis. Lezingen met aansluitend een discussie, filmpremiŤres, theaterfoyers en dergelijke zijn plaatsen, waar u graag uw tijd doorbrengt. Hier hoopt u interessante mensen te leren kennen of vrienden aan te treffen. U laat zich niet zo gemakkelijk vangen. U bezit een sterke aantrekkingskracht op mannen. U kent de meeste smoesjes om in contact te komen. Hoewel u van spijkerbroeken en sportschoenen houdt, bent u toch gesteld op mannen met een nonchalante elegantie. Een wat geremde intellectueel prikkelt uw nieuwsgierigheid. Maar kunstenaars en non-conformisten krijgen uw voorkeur. De liefde van u is moeilijk voor u te winnen. Het is het beste om u intellectueel uit te dagen. U bent geneigd tot avontuurtjes. u houdt van non-conformistische mensen. U houdt ook van mensen met een eigen mening over politieke, religieuze, sociale en wereldbeschouwelijke vraagstukken. Men kan u niet imponeren met antiek en dure tapijten. U houdt van de schoonheid, de goede smaak, de persoonlijke stijl en niet zo zeer van luxe. U bent buitengewoon welbespraakt. U zit nooit om een onderwerp verlegen. Natuurlijk wilt u alles van mensen weten, maar uiteindelijk vertelt u liever over uzelf. U houdt van cadeautjes, maar bent daarover zeer kritisch en snobistisch. Uw liefde is hartstochtelijk, fantasievol, onweerstaanbaar en onverzadigbaar. U bent een geweldige minnares. Maar als het vuur van de liefde niet telkens weer aangewakkerd wordt, blijkt u geen toonbeeld van trouw te zijn!

 

De mannelijke Aap

U bent een spontaan en natuurlijk persoon. U slaagt er telkens weer op onnavolgbare wijze in om uw charme doeltreffend in te zetten, waardoor u de bewondering en de sympathie van uw medemensen weet op te wekken. U bent erg slim en leeft het leven intensief. Maar liefde en vriendschap zijn twee belangrijke punten in uw leven. U ziet een vrouw graag in een jurk met een royaal decolletť, waarin bovendien haar figuur zeer duidelijk naar voren komt. Sieraden, een niet opvallende make-up en daarbij een geurig parfum ronden het beeld af. U zult altijd een vrouw behulpzaam ter zijde te staan. Een complimentje hiervoor streelt uw ego. U bent nogal wispelturig. U heeft geen last van minderwaardigheidscomplexen. U houdt van avontuur, afwisseling in uw liefdesleven en uw pleziertjes! Maar u behandelt een vrouw nimmer als een avontuurtje. Omdat u een nachtbraker bent, zal u niet alleen gaan voor een gezellig etentje, maar ook voor een discotheek of een ander spektakel. Met u zullen de dagen en nachten steeds hectisch zijn en bruisen van levenslust. Een huis hoeft voor u niet vreselijk netjes zijn.U houdt van een gezellige chaos, daarin voelt u zich thuis. Omdat u een spraakzaam persoon bent, waardeert u het zeer als mensen vrolijk, fantasievol en goede toehoorders zijn. U bent een geweldige minnaar, romantisch, teder, maar ook onverzadigbaar. Als u eenmaal echt verliefd bent , zal u nooit meer uw partner verlaten. Maar de partner moet de teugels niet te strak aantrekken, zodat u uw zelfstandigheid kunt behouden. En men dient het vuur van de liefde telkens weer aan te wakkeren.

 

Zakelijke relaties tussen Aap en andere Chinese tekens 

 

AAP/RAT

Een combinatie met goede vooruitzichten. Jullie zijn flexibel, fantasievol en hebben de moed om jullie ideeŽn ook uit te voeren. In deze relatie bevindt zich een groot begrip voor elkaar. Jullie kunnen uitstekend met elkaar samenwerken.

 

AAP/BUFFEL

Jullie staan enigszins gereserveerd tegenover elkaar. Jullie mogen elkaar niet zo graag. Zolang jullie echter een gemeenschappelijk doel hebben, werken jullie goed en succesvol samen.

 

AAP/TIJGER

Tussen jullie bestaan heftige conflicten en concurrentie. Jullie bezitten weinig gezamenlijks en jullie zijn erg voorzichtig en wantrouwend. Hoogst onverdraagzaam! Jullie kunnen niet harmonieus samenwerken.

 

AAP/KONIJN

Er bestaat tussen jullie een matige relatie. Ook al zouden jullie de beste vrienden zijn, toch zouden er kleine ruzies en anders zeker enige rivaliteit tussen jullie ontstaan. U bent altijd bezig om de wat rustigere Konijn met zijn/haar grappen op te vrolijken, wat deze zich ook graag laat wel gevallen. Jullie stimuleren elkaar, doordat u het angstige Konijn moed inspreekt en het Konijn u als  overmoedige en altijd goed gehumeurde Aap afremt. Desondanks missen jullie het grenzeloze vertrouwen in elkaar.

 

AAP/DRAAK 

Dit is een voortreffelijke combinatie. Jullie kunnen perfect met elkaar opschieten en hebben veel begrip voor elkaar. In jullie werk zijn jullie erg succesvol.

 

AAP/SLANG

Jullie hebben nauwelijks gemeenschappelijke interesses. Wantrouwen, ruzies en botsingen bepalen het dagelijkse leven tussen de Slang en u. Jullie voelen elkaar absoluut niet aan.

 

AAP/PAARD

Jullie hebben dezelfde interesses. Daardoor is samenwerking tot op zekere hoogte goed te doen. Er vindt geen machtsstrijd plaats. Maar in jullie werk zou u het Paard te slim af kunnen zijn.

 

AAP/GEIT

In deze combinatie vindt men weinig eendracht. De Geit bewondert weliswaar de enorme fantasie van u, waarvan u prima weet te profiteren. Hier ontbreekt het begrip voor elkaar. Er is te weinig aantrekkingskracht. Beroepsmatig is dit geen gunstige relatie.

 

AAP/AAP

Jullie hebben gemeenschappelijke interesses en kunnen prima met elkaar opschieten. Jullie verstandhouding is goed en zonder rivaliteit. Voor een gemeenschappelijk doel zouden jullie in een team succesvol kunnen samenwerken.

 

AAP/HAAN

Tussen jullie bestaat een grote bereidheid om tot overeenstemming te komen. Jullie tolereren elkaar, als er een gemeenschappelijk belang bestaat. Verder is het maar een kille relatie. Beroepsmatig is een goede samenwerking mogelijk.

 

AAP/HOND

Dit is een goede en verstandige combinatie. Jullie hebben respect voor elkaar en kunnen goed met elkaar samenwerken.

 

AAP/VARKEN 

Jullie hebben verschillende interesses en kunnen niet goed met elkaar opschieten. Het is een hoogst problematische relatie. Maar op jullie werk kunnen jullie toch nog behoorlijk succesvol samenwerken.

 

Liefdesrelaties tussen Aap en andere Chinese tekens.

 

AAP+RAT

U bent een geboren uitvinder en improvisator. De Rat is erg huiselijk en voorzichtig aangelegd.

De harmonie tussen beiden ligt hierin, dat u vol bent van ideeŽn en ingevingen, die u probeert te verwezenlijken, terwijl de Rat in staat is om het huishoudgeld goed te beheren.

Jullie kunnen het goed vinden met elkaar en werken uiterst winstgevend samen. Deze relatie zou van lange duur kunnen zijn.

 

AAP+BUFFEL

u bent extravert en een geboren toneelspeler. De Buffel is introvert en zwijgzaam.

Het verschil tussen beiden zit hem daarin, dat u constant grappen en woordspelingen gebruikt en ontzettend gezellig bent, terwijl de Buffel terughoudend, stug en zwijgzaam is.

In deze relatie zijn de tegenstellingen wel erg groot. Geen van beiden kan de eigenaardigheden van de ander precies begrijpen. Deze verhouding zou goed kunnen gaan, maar hoe langer die duurt hoe moeilijker het wordt.

 

AAP+TIJGER

Jullie zijn allebei egoÔstisch, ambitieus en willen in het middelpunt van de belangstelling staan. Jullie kunnen er allebei niet tegen als jullie persoonlijke vrijheid aan banden wordt gelegd en willen altijd jullie  zin doordrukken.

Dit is geen gelukkige combinatie. De relatie zal niet lang duren.

 

AAP+KONIJN

U bent een positieve denker die uitvindingen doet, improviseert, motiveert en het leuk vindt om plotseling ruzie te maken. Het Konijn is communicatief, goed opgevoed, maar tegelijk ook wat oppervlakkig. Het Konijn is erg huiselijk en vindt ruzies juist niet leuk.

De harmonie in deze relatie zit hem daarin, dat u met uw charme iedereen weet aan te trekken en motiveren voor uw plannetjes. En het Konijn is gefascineerd door uw boeiende persoonlijkheid en wil daarom graag voor u een gezellig en comfortabel huis inrichten.

Hoewel beiden totaal verschillende levenshoudingen hebben, zijn jullie allebei realistisch genoeg om zich aan de ander aan te passen. Dit is een redelijke relatie.

 

AAP+DRAAK

U bent praktisch ingesteld en in staat uw positieve krachten op de juiste manier in te zetten. De Draak is agressief en ambitieus en heeft energie en wilskracht voor twee.

De harmonie in deze relatie ligt hierin, dat u graag plannen smeedt en houdt van uitdagingen waarin u uw hele ziel en zaligheid kan leggen, terwijl de Draak u daarvoor de nodige moed geeft en uw ambitie stimuleert. Bovendien is de Draak  bereid voor u door dik en dun te gaan.

Een uitstekende combinatie. Jullie zullen elkaar verwennen, veel met elkaar praten en harmonieus samenleven.

 

AAP+SLANG

U bent levendig, actief, ondernemend en strijdlustig. De Slang is onvermoeibaar, ambitieus en veeleisend, maar ook erg jaloers.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u goed en veelbelovend te werk gaat, zolang u niet bloot staat aan kritiek. Maar de Slang gelooft u door haar/zijn aangeboren jaloezie en wantrouwige karakter niet op uw woord.

Jullie hebben de neiging om de zwakke punten van de ander te overdrijven. Deze relatie zal niet van lange duur zijn.

 

AAP+PAARD

Beiden zijn veelzijdig getalenteerd, flexibel en extravert. Jullie zijn allebei egocentrisch en hebben weinig geduld voor de andere partner. Geen van beiden is standvastig genoeg om zich bezig te houden met de oplossing van elkaars problemen. Beiden zijn jullie onafhankelijke en praktische mensen met een scherp verstand, die goed met elkaar zouden kunnen opschieten, als jullie dat zelf ook zouden willen.

Hoewel jullie totaal verschillend zijn, hebben jullie wel dezelfde eigenschappen en mentaliteit.

Als allebei de partners iets meer inschikkelijker zijn, kan deze relatie op de lande duur goed gaan.

 

AAP+GEIT

U bent een gehaaid en berekend type dat weinig rekening houdt met de ander. De Geit is attent en zeer huiselijk, maar heeft de neiging om te veel aanspraak te maken op u.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u zich weliswaar gestreeld voelt door de aandacht van de Geit, maar u toch van mening bent dat haar/zijn negatieve kanten sterker naar voren komen dan haar/zijn positieve. De Geit is niet opgewassen tegen uw berekende karakter en voelt zich dus door u misbruikt.

Allebei begrijpen jullie elkaar niet zo goed, omdat geen van beiden bereid is om met de ander rekening te houden. Deze relatie zal niet lang stand houden.

 

AAP+AAP

Jullie zijn ambitieus en streven naar respect en aandacht. Allebei zijn jullie egoÔstisch en jullie kunnen erg onverdraagzaam en jaloers zijn.

Als beiden bereid zijn om meer 'wij' dan 'ik' te denken en te handelen, dan zou deze relatie kunnen functioneren.

 

AAP+HAAN

U bent erg ambitieus, maar regelt uw zaakjes het liefst zonder al te veel ophef of toezicht. De Haan is ook ambitieus, kan zich goed uitdrukken en is een pietje precies.

De harmonie in deze relatie zit hem hierin, dat u trots bent op uw grote fantasie en uw ideeŽn, terwijl de Haan erg graag over uw schouder meekijkt en altijd klaar staat om u bij uw bezigheden te ondersteunen.

Beiden kunnen goed met elkaar opschieten, zolang jullie maar bereid zijn om de eigenaardigheden van de ander te accepteren. Deze relatie kan dan veel geluk met zich meebrengen.

 

AAP+HOND

U bent ambitieus, productief en over het algemeen talentvol en gezellig, maar u heeft ook achterbakse karaktertrekjes. De Hond is gewillig, amicaal en u welgezind, hoewel de hond niets begrijpt van uw jaloerse trekjes.

Het verschil tussen beiden ligt hierin, dat u naar materialisme en ambitie neigt en zich vaak beperkt voelt in uw vrijheid door de acties van de Hond voor recht en rechtvaardigheid. De Hond is juist gefascineerd door uw gecompliceerde persoonlijkheid en weet uw talenten op waarde te schatten, maar heeft geen begrip voor uw achterbakse karakter.

Jullie zijn allebei intelligent genoeg om elkaar halverwege tegemoet te komen. Deze relatie kan stabiel zijn.

 

AAP+VARKEN

U bent handig, slim en flexibel. Het Varken is welwillend, vol van vertrouwen en genereus.

Het verschil tussen beiden zit hem hierin, dat u geniet van haar/zijn grenzeloze affectie voor u, maar het niet kan weerstaan om het Varken telkens weer voor uw plannen te misbruiken. Het Varken profiteert  juist van uw gevoel voor zaken en uw raffinement, maar is totaal niet enthousiast over de methodes die u gebruikt.

Deze relatie is op de lange duur gedoemd te mislukken. In de loop van de tijd zou de liefde kunnen veranderen in haat!

Terug naar Uw Chinese Teken

Terug naar homepage

 

 
Handlezen

Handlezen deel 1

Handlezen deel 2 

Numerologie

Bereken Uw Getallen 

Kleuren

Kleurbetekenis

Links en Awards

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 


Links
Awards
Webrings

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige

Stem op deze site!

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld

 

Copyright © 2000-2016 Louisa's Astrologyworld